Setari Cookie-uri

Victor Slav a lipsit de la petrecerea fiicei sale. Bianca Drăgușanu a dezvăluit motivul absenței tatălui Sofiei

Victor Slav nu a fost prezent la petrecerea pe care Bianca Drăgușanu a organizat-o cu ocazia zilei de naștere a Sofiei. Vedeta a vorbit despre motivele pentru care fostul ei soț nu a fost prezent.

În acest weekend, Bianca Drăgușanu i-a organizat o petrecere de vis micuței Sofia. La împlinirea celor 6 ani, fiica vedetei a avut parte de o zi de naștere specială, cu 60 de invitați, cele mai delicioase prăjituri și decoruri de vis.

La petrecere a venit și iubitul Biancăi, Gabi Bădălău, însă marele absent a fost chiar tatăl Sofiei, Victor Slav. Deși el nu a participat la petrecerea organizată de Bianca, acesta și-a sărbătorit separat fiica, la domiciliul său. Cu un tort special pregătit pentru micuța lui, Victor Slav s-a pozat alături de Sofia, la împlinirea vârstei de 6 ani.

Bianca Drăgușanu a fost cea care a explicat ce se ascunde în spatele absenței lui Victor Slav de la petrecere. Vedeta a spus că relația dintre ei doi este una bună și că l-a invitat pe tatăl fiicei sale la petrecerea din weekend.

Citește și:

„Am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. Deci dacă până acum îi plăceau animăluțele foarte, foarte mici, cât o unghie de mici, acum cu vreo 2-3 zile înainte s-a activat pe Barbie, a umplut casa. I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are, nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei.

Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal”, a spus Bianca Drăgușanu, scrie spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.