Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, mărturisiri din culisele America Express. Cu cine ar fi vrut artista să participe?

Andreea Bălan a format o echipă cu Andreea Antonescu, în show-ul America Expess. Cele două au avut parte de multe provocări și au reușit să își depășească limitele. Totuși, cu cine ar fi vrut artista să participe?

Andreea Bălan a vorbit despare participarea sa la show-ul America Express, emisiune ce va începe în curând la Antena 1. Vedeta a participat împreună cu Andreea Antonescu, alături de care și-a depășit limitele.

Recent, artista a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, acolo unde a mărturisit că producătorii au mizat pe faptul că ea și Andreea Antonescu se vor certa și astfel show-ul va deveni mai interesant pentru public. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar ele sunt în continuare prietene foarte bune.

Totuși, Andreea Bălan a mărturisit că i-ar fi plăcut să participe alături de Petrișor, colegul de scenă și bunul său prieten.

„S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că merg cu Andreea și ne certăm pe acolo și e mai interesant. Dar mi-ar fi plăcut și cu Petrișor, am fi făcut o echipă extraordinară”, a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Citește și:

Cel mai mult i-au lipsit Ela și Clara, iar Andreea Bălan a simțit din plin dorul de ele. Deși a crezut că nu va putea rezista prea mult timp fără fetițele ei, Andreea și-a învins limitele, iar telespectatorii o vor putea urmări în curând în cel mai provocator show.

„A fost foarte greu, dar emisiunea este oricum foarte grea. Pentru mine, cel mai greu a fost dorul de fete. M-a omorât efectiv, și la un moment dat voiam să venim acasă, să mă întorc la fete, dar am rezistat eroic. Prima etapă e cea mai grea.

Când te lovește faptul că nu ai bani, că nu mai ai carduri, nu mai ai nimic, și te bazezi pe ajutorul oamenilor, și oamenii te pot refuza”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, la puțin timp după ce s-a întors din America.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.