Setari Cookie-uri

Cine l-a înlocuit pe Mihai Bendeac în show-ul IUmor? Motivul pentru care MIhai Bendeac a rupt orice legătură cu Antena1

IUmor va continua fără Mihai Bendeac, iar producătorii au adus un alt comedian care va lua locul fostului jurat.

Mihai Bendeac a plecat de la IUmor, iar producătorii emisiunii au fost nevoiți să găsească rapid un înlocuitor. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat, iar în noul trailer al episodului 6 al emisiunii este anunțat noul jurat.

Cel care va lua locul lui Mihai Bendeac este un iubit comedian, care a avut succes în episodul 4, în calitate de invitat la masa juriului. Costel este cel care îi va juriza de acum înainte pe concurenții emisiunii IUmor.

„Doamnelor și domnilor, juratul permanent de acum înainte este… Costel”, este dezvăluit la începutul trailerului, potrivit cancan.ro

Costel a intrat de ceva vreme în echipa Antena 1, el find jurat și în emisiunea Stand Up Revolution.

Motivul pentru care MIhai Bendeac a plecat de la IUmor

Mihai Bendeac a plecat de la IUmor, asta după ce au apărut tensiuni între el și echipa de producție. Se pare că actorul a glumit și l-a ironizat pe Mugur MIhăilescu, după ce acesta ar fi postat un video în care îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul anti-Covid.

Citește și:

Bendeac ar fi fost filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăilescu, care este și un bun prieten de-al său. Ulterior, Antena 1 a difuzat acele imagini, fără acordul actorului.

„Momentan nu pot comenta. Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, a declarat actorul, dorind să rămână discret, momentan.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.