Setari Cookie-uri

La mulți ani, Simona Halep! Campioana României împlinește 31 de ani

Astăzi, 27 septembrie, Simona Halep împlinește 31 de ani.

Simona Halep împlinește astăzi 31 de ani. Campioana României s-a născut pe 27 septembrie 1991, în Constanța. Cu un an agitat, dar și multe reușite profesionale, tenismena își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

În anul în care Simona Halep a împlinit 30 de ani, sportiva a avut parte de multe reușite profesionale, dar și de multă agitație în viața sa priviată. Prima decizie majoră pe care tenismena a luat-o a fost angajarea lui Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams.

La început de septembrie, Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc, după numai un an de căsătorie, exact atunci când următitorii ei așteptau să o vadă în rochie de mireasă. La câteva zile distanță, Simona Halep a fost nevoită să își facă o intervenție chirurgicală la nas, realizându-și, în același timp și o corecție de ordin estetic.

Citește și:

Obiectivul propus pentru 2022 a fost atins, astfel că Simona Halep a revenit în top 10 WTA. Totodată, sportiva a câștigat două trofee, la Melbourne (WTA 250) și Toronto (WTA 1000).

La 31 de ani, Simona Halep se află pe locul 9 în clasamentul WTA al jucătoarelor profesioniste de tenis.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.