Setari Cookie-uri

Anda Adam, indecisă în legătură cu locația nunții. Cum s-a cunoscut cu logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci?

Anda Adam nu s-a hotărât încă unde se va căsători cu logodnicul ei, însă este convinsă că sunt suflete pereche și chiar își dorește gemeni în viitorul apropiat.

Anda Adam nu s-a decis încă în legătură cu locația pentru nuntă, însă abia așteaptă să se căsătorească cu alesul inimii sale, Yosif Eudor Mohaci. Artista visează să devină mamă pentru a doua oară și speră că va avea gemeni.

Recent, ea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde și-a lansat o piesă nouă, în colaborare cu Xonia. Profitând de această ocazie, Măruță a vrut să afle cum mai este viața personală a Andrei și când urmează să se căsătorească.

Anda Adam a vorbit despre începutul relației sale cu logodnicul ei, dar și despre planurile pe care le are pentru viitor.

"Nimeni nu știe cum evoluează lucrurile, dar asta o să fie ultima. Am inelul pe deget! Sperăm să jucăm și la nunta Xoniei, o să fiu domnișoară de onoare și căsătorită. Nu mai eram împreună, dar eu nu am făcut tam-tam.

Citește și:

Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite, fetița mea e aici, o duc la fetița ta? Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui, imediat ce a plecat de lângă mine am zis, wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunoscut fetița mea. (…)

Mi-a lăsat numărul la recepție, el e francez și e romantic. Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere”, a declarat Anda Adam, pentru protv.ro.

În ceea ce privește nunta celor doi, Anda Adam nu s-a decis încă unde va avea loc și este posibil ca cei doi să își lege destinele chiar în Franța.

Citește și:

"Ne iubim foarte mult și vrem să facem și copilaș, abia așteptăm să vă chemăm la nuntă. Acum mă chinui să învăț franceză și o să lansez și un album în franceză. (…) El e mai mare cu un an ca mine. (…) Nu ne-am decis încă unde o să fie nunta, dacă în România sau la Paris. (…) Mai vrem doi copii, nu mai pot!”, a mai pus Anda Adam în emisiunea lui Măruță.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.