Setari Cookie-uri

Oana Roman își vinde vila și caută să se mute într-o locuință mai mică. Cât costă să locuiești în casa Oanei Roman?

Oana Roman și-a scos casa la vânzare și caută să se mute împreună cu familia ei într-o locuință mai mică. Casa vedetei are 4 dormitoare, 2 sufragerii și un teren impresionant în jurul locuinței.

Oana Roman a decis și și-a pus casa impresionantă la vânzare. Vedeta și-a dat seama că locuința este mult prea mare pentru familia ei și necesită prea mult timp pentru a fi îngrijită.

Fiica lui Petre Roman își caută acum o locuință mai mică, potrivită pentru ea, fiica ei, Isabela și partenerul ei de viață, Marius Elisei. Vedeta a făcut anunțul pe pagina sa de socializare, acolo unde a scris și cum este compartimentată vila din Tunari, dar și cât trebuie să scoată din buzunar cei interesați.

Așadar, persoanele care doresc să cumpere vila de lângă București trebuie să achite 480.000 de euro sau să plătească lunar o chirie de 2.500 lei. Casa Oanei Roman are 4 dormitoare, 2 sufragerii, 2 băi și o curte impresionantă, cu mult teren.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centura sau Pipera.
1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livada cu pomi. Curtea necesita o mica investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 euro Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 euro pe luna”, a scris Oana Roman pe una dintre paginile sale de socializare.

Citește și:

Oana Roman, motivul pentru care își vinde vila

Oana Roman a spus că locuința este prea mare pentru familia ei. Ea și-a achiziționat vila pentru a locui și mama sa împreună cu ei, însă, din păcate, Mioara Roman a fost nevoită să meargă într-un centru de recuperare, la scurt timp după ce fiica sa a cumpărat casa.

Mai mult, vedeta spune că o casă mare necesită multă îngrijire, iar ea nu are timpul necesar pentru a se ocupa așa cum trebuie.

„M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult. Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, că întrețin… este bătaie de cap mult prea mare.

Citește și:

Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neaparat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, a spus fiica lui Petre Roman, potrivit libertatea.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.