Setari Cookie-uri

Ce mai face Alexandru Papadopol, după divorțul de Ioana Ginghină? Ce spune actorul despre relația cu fiica lui, Ruxandra?

Alexandru Papadopol și-a ținut viața personală ascunsă, după divorțul de Ioana Ginghină. Ce mărturisiri a făcut actorul despre viața sa și cum se înțelege cu Ruxandra, fiica lui?

Alexandru Papadopol a divorțat în urmă cu câțiva ani de Ioana Ginghină, iar de atunci actorul și-a ținut viața personală privată. El s-a concentrat pe proiectele cinematografice și teatrale, astfel că viața amoroasă a rămas sub un con de umbră.

Recent, actorul a vorbit despre alegerile pe care le-a făcut în trecut și a menționat că nu are niciun regret în ceea ce îl privește.

„Pot spune că viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine. Am fost un norocos! (râde)”, a declarat actorul pentru libertateapentrufemei.ro.

În ceea ce privește relația cu fiica sa, Ruxandra, actorul a spus că perioada adolescenței este una complicată, însă este important ca un părinte să își învețe copilul să aibă încredere în forțele proprii.

Citește și:

„Cred că orice copil, la orice vârstă ar fi, are nevoie de încredere și susținere. Adolescența este o perioadă complicată, prin schimbările pe care le aduce, deci încrederea pe care reușești să o generezi ca părinte este esențială”, a mai spus actorul.

Alexandru Papadopol privește în trecut cu înțelepciune și recunoaște că întâlnirea cu oamenii care l-au iubit de-a lungul timpului a contribuit la omul care este astăzi.

„Întâlnirile cu oameni care m-au iubit si m-au încurajat. Dacă Dumnezeu există, el acționează prin oamenii care te încurajează fără să aibă un interes imediat”, a adăugat Alexandru Papadopol.

Alexandru Papadopol, în rolul unui preot, în cel mai nou film

Alexandru Papadopol interpretează rolul unui preot în filmul Balaur, o peliculă cu încurcătură emoțională. Actorul a povestit cum s-a pregătit pentru rolul din film.

Citește și:

„Este adevărat că „Balaur” are o încărcătura emoțională specială prin tema abordată, dar și prin descifrarea corectă a unor resorturi umane care conduc la acțiunile personajelor din scenariu. Pregătirea pentru rolul acesta a fost un pic mai specifică, dată fiind meseria sau statutul pe care îl presupunea întruchiparea unui preot.

Trebuia să mă familiarizez cu tot felul de ritualuri și denumiri teologice și să pară că slujesc în biserică de mulți ani, mai ales că personajul meu era la rândul lui fiu de preot, deci se presupunea că înțelegea procedura bisericească mult mai bine decât oricine altcineva”, a mărturisit Papadopol, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.