Setari Cookie-uri

Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani, în Dubai. Cum a răspuns iubita lui Mario Fresh avansurilor?

Alexia Eram a povestit cum a fost agățată în recepția unui hotel din Dubai, de către un bărbat de 50 de ani.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Alexia Eram este o femeie frumoasă și curtată de mulți bărbați. La 22 de ani, fiica Andreei Esca are o carieră de succes și se poate mândri cu faptul că este o femeie independentă și își poate permite orice lux.

Invitată recent în podcastul lui Selly, Alexia Eram a povestit un episod care a marcat-o, în timp ce se afla în Dubai. Vedeta a petrecut câteva săptămâni în Emiratele Arabe Unite în această vară, acolo unde s-a distrat alături de iubitul ei, dar și de sora acestuia.

Se pare că în timp ce se afla cu sora iubitul ei la barul hotelului unde erau cazate, un bărbat de 50 de ani a încercat să o agațe, oferindu-i o sticlă de prosecco. Alexia Eram a povestit cum l-a refuzat imediat pe bărbatul care a venit să o agațe.

Citește și:

„Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva. După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani. A venit la noi la masă, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi.

Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco”, a povestit iubita lui Mario Fresh în cadrul podcastului lui Selly, conform Fanatik.

Mario Fresh, care era și el prezent la interviu, a reacționat și a mărturisit că nu știa nimic despre acest eveniment, însă se bucură că iubita lui a reacționat așa cum trebuie.

„Eu chiar nu știu asta. Eu de ce nu știu asta? Pe bune? Când, mă? Deci de asta miroseai tu a prosecco? Glumesc. Foarte frumos. Așa se face”, a reacționat Mario Fresh.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.