Setari Cookie-uri

Mihai Trăistariu se teme de factura la curent, însă a dat drumul la căldură în locuința sa

Mihai Trăistariu și-a arătat îngrijorarea cu privire la facturile de curent, însă a menționat că poate să face orice compromis pentru confortul propriu.

Mihai Trăistariu s-a arătat îngrijorat de facturile din ultima vreme la curent, însă acest lucru nu l-a oprit să dea drumul la căldură în locuința sa. Artistul a spus că nimic nu este mai important ca propriul confort, astfel că, atunci când a simțit că îi este frig, Trăistariu a dat drumul la căldură.

„Și m-am trezit ieri cu 21 de grade în casă și mi s-a părut frig. Îmi înghețaseră picioarele, îmi înghețase nasul, am închis geamurile, ușile și mi-am dat seama că trebuie să deschid căldura, că nu se mai poate”, a spus cântărețul, pentru Antena Stars.

Deși este conștient că vine criza și că facturile vor fi din ce în ce mai mari, Mihai Trăistariu nu se dă înlături de la nimic atunci când vine vorba de îndeplinirea dorințelor sale.

Citește și:

„Iată că suntem în septembrie, și ca niciodată, am deschis căldura mai devreme, deși știu că vine criza, știu că va fi greu și o să fie prețuri mari. Mă sperie lucrul acesta, dar ar trebui să dau drumul pentru că eu trăiesc în confort și nu suport să îngheț de frig în casa mea.”, a mai povestit Mihai Trăistariu, la Antena Stars, conform spynews.ro.

De altfel, artistul se îngrijorează cu privire la facturile care vor veni la apartamentele de la malul mării pe care le-a închiriat, dar și la școala de muzică pe care o deține tot în Constanța.

„Am, în schimb, o teamă, că eu mai am apartamentele de la malul mării, și au venit un pic cam mari facturile, 280-300 de lei curentul, pentru fiecare în parte, am 6 apartamente. La apartamentul personal nu m-aș îngrijora, pot să dau și 400-500 de lei. Important să fie cald în casă, nu vreau să trăiesc chinuit.”, a adăugat cântărețul.

Citește și:

În ceea ce privește școala de muzică, Mihai Trăistariu spune că anul trecut factura la cureny nu a depășit 700 de lei, iar anul acesta a fost nevoit să plătească 2.300 lei.

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent și iarna trecută a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de lei. Acum a venit noua factură și mi-a venit 2.300 de lei. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare”, a declarat artistul, pentru click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.