Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu, ipostaze sexy, cu burtica la vedere! Cum s-a pozat vedeta însărcinată în 5 luni?

Andreea Antonescu urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar până atunci se bucură la maxim de fiecare moment cu burtica de gravidă.

Andreea Antonescu este mai fericită ca niciodată, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Artista se află în America, alături de fiica ei, Sienna, și se bucură din plin de perioada în care se află. Însărcinată în 5 luni, vedeta nu ezită să pozeze în ipostaze sexy și să le arate tuturor că este în cea mai bună forma a sa.

Andreea Antonescu și iubitul ei, Victor Vrânceanu vor deveni în curând părinți, însă până atunci, jumătatea din Andre profită de fiecare moment cu burtica de gravidă. Aflată în locurile unde a trăit o bună perioadă din timp, alături de fostul ei soț, Traian Spak, Andreea Antonescu și fiica ei s-au bucurat de vremea bună, plimbări și fotografiat.

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Citește și:

Andreea Antonescu, vestea că va deveni mamă

După mai multe relații zbuciumate, artista și-a găsit liniștea în brațele lui Vicror Vânceanu. Cei doi au făcut marele anunț pe social media, în urmă cu câteva luni.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe pagina sa de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.