Setari Cookie-uri

Primele declarații ale Adelinei Pestrițu, după ce nașul său a fost arestat pentru trafic de droguri

Adelina Pestrițu a făcut primele declarații pe pagina sa de socializare, în legătură cu arestarea nasului ei de cununie.

Cele mai noi știri din showbiz arată că nașul de cununie al Adelinei Petrițu a fost arestat pentru trafic de droguri, arată cancan.ro. La câteva zile după ce presa a scris despre acest subiect, Adelina Pestrițu a făcut câteva declarații în acest sens, mărturisind că nu este implicată sub nicio formă în acest scandal și că ea, împreună cu familia ei nu mai are niciun drum comun cu cel al nașilor de cununie.

„Fiecare om își trăiește propria poveste de viață, cu acțiunile, alegerile și principiile sale. Noi, oamenii, suntem interconectați, așa funcționează societatea și viața, avem legături de tot felul – de familie, de prietenie, de colaborare profesională – legături care rămân, și legături care se rup, cu oameni pe care îi cunoaștem sau pe care credem că îi cunoaștem.

Citește și:

Scriu aceste rânduri pentru că numele meu este menționat zilele acestea și asociat cu persoane și acțiuni cu care nu sunt sub nicio formă de acord. Aș vrea să fiu pe cât se poate de clară și fermă, nu am niciun fel de legătură cu situația și persoanele în discuție zilele acestea.

Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede. Niciodată pe parcursul relației noastre, atât cât a durat, nu am avut cunoștință sau bănuieli despre acțiuni contrare legii sau moralei. Nici eu, nici familia mea nu suntem implicați în niciun fel.", a scris vedeta, pe pagina sa de Instagram.

Mai mult, Adelina Pestrițu spune clar și răspicat că își va proteja familia și principiile de viață, blamând acțiunile imorale și ilegale. La final, ea le-a mulțumit tuturor celor care cred și sunt alături de ea în această situație mai puțin plăcută.

Citește și:

"Respect fiecare om care are un rol în viața mea, respect toate amintirile comune, însă mă delimitez de orice acțiune care nu are legătură cu mine, cu atât mai mult cu cât acea acțiune pare a fi una cu impact major asupra societății și a principiilor mele de viață, edcucație și acțiune. Respectul nu este ceva ce pot pretinde și din partea altora, însă vă asigur că voi face tot ceea ce ține de mine pentru a-mi proteja numele, viața personală, principiile reale și familia directă. Vouă, celor care înțelegeți și sunsteți mereu alături de mine, vă mulțumesc pentru sprijin”, a mai transmis Adelina pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.