Setari Cookie-uri

Tu mai ții minte această piesă? Vezi cum sună Soapte cântată de o noua generatie de artiste

„Șoapte" este un remake dance al hitului lansat de Celia și produs de Costi în urmă cu 14 ani, care a cucerit publicul și a devenit rapid no.1 în Romanian Top 100 și nu numai.

2022 este anul remake-urilor, iar trupa 7EVEN intră pe lista artiștilor care călătoresc în timp odată cu lansarea piesei „Șoapte", ce va fi cu siguranță pe placul tuturor pasionaților de muzică pop dance. Cu versurile scrise de Neguțu Constantin și cu muzica compusă de către hitmaker-ul Costi, „Șoapte" vine cu un clip fresh, în ton cu vibe-ul fetelor. „Șoapte" este un remake dance al hitului lansat de Celia și produs de Costi în urmă cu 14 ani, care a cucerit publicul și a devenit rapid no.1 în Romanian Top 100 și nu numai.

Stephany, Jessy, Sonya, Paula, Briana, Ioana și Mara sunt fetele 7EVEN, o trupă ce definește noua generație de talente. Cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, fetele au găsit rețeta succesului în această formulă, iar pasiunea comună a fost muzica. Cele șapte fete ce astăzi dau viață trupei 7EVEN adoră muzica de când erau doar niște copii și tot de atunci au început să participe la diferite concursuri, dar și emisiuni TV.

Citește și:

La finalul anului 2021, cele șapte fete au lansat „Două priviri", primul single din carieră, produs și compus de către Costi, după care a urmat „Vino Doamne!" alături de GIM. Recent, 7EVEN a lansat „Nopți Albe", un single ce surprinde prin muzică și versuri iubirea văzută prin ochii unui adolescent ce se lasă învăluit de acest sentiment unic.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.