Setari Cookie-uri

Adrian Mutu, dator cu 100.000 de euro fostei soții. Alexandra Dinu a câștigat procesul împotriva antrenorului

Adrian Mutu îi datorează fostei sale soții, Alexandra Dinu, suma de 100.000 de euro, însemnând pensia de întreținere pentru fiul lor, Mario. Judecătoria Buftea a hotărât să îi facă antrenorului poprire pe salariu.

Alexandra Dinu s-a adresat, în urmă cu câteva luni, instanței și a cerut poprirea pe salariu și pe toate conturile fostului ei soț, Adrian Mutu, până când acesta își va achita datoria restantă. Antrenorul trebuie să îi vireze Alexandrei Dinu suma de 100.000 de euro, bani ce reprezintă pensia de întreținere pentru fiul lor, Mario.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu s-au căsătorit de tineri, însă după doar trei ani, cei doi au ajuns la divorț. Frumoasa actriță s-a mutat alături de fiul ei, Mario, în Italia și s-a luptat pentru viața și sănătatea lui, aceasta având probleme grave la inimă. Din fericire, Mario este astăzi un adolescent sănătos, care se bucură de viață.

Pentru că nu i-a plătit pensia fiului ei, Alexandra Dinu s-a adresat oamenilor legii și a avut câștig de cauză.

Citește și:

Adrian Mutu, operat de urgență

Antrenorul a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, în urmă cu câteva săptămâni. Mutu a fost operat de apendicită, iar intervenția a decurs normal, fără complicații. La acel moment, echipa FC Rapid 1923 a făcut câteva declarații despre starea în care se află Adrian Mutu.

”Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută.

Îi mulțumim domnului doctor Oprescu Constantin și tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister!", se arată în anunțul făcuit de către echipa de fotbal.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.