Setari Cookie-uri

Cât costă să mixeze muzică Iuliana Luciu la un eveniment privat? Dj Lucille nu are deloc prețuri mari!

Iuliana Luciu a îmbrățișat meseria de DJ, iar acum numele ei de scenă este DJ Lucille. Vezi cât trebuie să scoți din buzunar pentru ca sora Nicoletei Luciu să mixeze muzică la un eveniment privat.

Iuliana Luciu a îmbrățișat meseria de DJ acum ceva timp și se pare că această meserie o împlinește din toate punctele de vedere. Vedeta a renunțat la aparițiile tv și și-a dedicat tot timpul său evenimentelor pe care le are, acolo unde mixează muzică.

Sora Nicoletei Luciu și-a ales un nume special de scenă, DJ Lucille, cu care și-a făcut debutul în muzică la un eveniment privat în Monaco. Potrivit playtech.ro, vedeta cere între 500-2.000 de euro pentru a veni și a mixa muzică la un eveniment privat. Suma este influențată de numărul de ore în care Iuliana Luciu stă, însă organizatorii asigură că programul ei este unul interesant, pe placul tuturor.

„Ca la orice DJ sau alt artist, tarifele diferă în funcție de numărul de ore pe care-l solicită organizatorul unei petreceri private. Tarifele Iulianei nu-s deloc mari, ea are o ofertă interesantă și atractivă în ceea ce privește muzica sa”, a declarat un organizator de evenimente pentru playtech.ro.

Citește și:

Iuliana Luciu, de la asistentă tv la DJ

Iuliana Luciu și-a schimbat radical parcursul profesional, în ultima perioadă. La 35 de ani, sora Nicoletei Luciu a dorit să încerce cât mai multe lucruri, iar dacă în trecut a fost asistentă tv, concurentă la diferite emisiuni și chiar prezentatoare, iată că cel mai bine se simte în rolul de DJ.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.