Setari Cookie-uri

Coolio, artistul cunoscut pentru piesa Gangsta's Paradise s-a stins din viață la 59 de ani. A fost găsit inconștient, în baie

Artistul american Coolio s-a stins din viață la 59 de ani. Managerul său a făcut anunțul și a spus care este cauza decesului.

Artistul american Coolio, cunoscut pentru piesa Gangsta's Paradise a murit ieri, ora locală 17. Anunțul a fost făcut chiar de către managerul cântărețului, declarând că cel mai probabil Coolio a decedat în urma unui stop cardiac.

Rapperul în vârstă de 59 de ani s-a stins din viață în casa unui prieten, în cursul zilei de 28 septembrie. El a fost găsit mort în baie, în locuința persoanei în care se afla în vizită.

Urmează să se facă o autopsie și un test toxiologic în ceea ce privește moartea artistului. Potrivit unor surse, asupra rapperului nu au fost găsite droguri.

Coolio, cunoscut pentru piesa Gangsta's Paradise

Leon Ivey Jr., cunoscut sub numele de Coolio, a lansat în 1995 piesa Gangta s Paradise, melodie ce a fost în topul Billboard Hot 100, timp de 3 săptămâni.

Coolio a apărut și în mai multe filme și emisiuni tv, de-a lungul anilor. În urmă cu 9 ani, artistul a făcut o scurtă vizită și în România, spunând că s-a simțit aici ca Michael Jackson.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.