Setari Cookie-uri

Secretul fotografiilor perfecte încape într-o poșetă de seară

Iată cum poți transforma momentele frumoase în amintiri picturale pentru o viață

Imaginează-ți acest scenariu: trăiești un moment atât de frumos din viață încât îți dorești să îl păstrezi cu tine pentru totdeauna. Primul lucru pe care îl faci este să scoți telefonul și să imortalizezi momentul cât mai repede ca să te poți bucura de el întotdeauna. Fotografiezi în grabă evenimentul unic, dar atunci când te uiți la imagine, e evident că ai fost prea departe sau că ți-au tremurat mâinile pentru că fotografia e neclară. Desigur, poți spune că intensitatea momentului a fost atât de mare încât te-au cuprins emoțiile. Pe tine da, dar nu și pe telefonul tău. Prin urmare, dacă vrei să eviți stricarea unor astfel de amintiri frumoase din cauza unui telefon mai puțin performant, trebuie să testezi HUAWEI nova 10 Pro.

Din primele minute de la utilizare, îți vei da seama foarte ușor că noul produs Huawei îmbină un design elegant cu performanța unei camere frontale ultra puternice. Mai mult de atât, nu vei mai rata niciodată imortalizarea unui moment memorabil din cauza bateriei terminate. HUAWEI nova 10 Pro este dotat cu SuperCharge și, în premieră, cu modul de încărcare Turbo. Acest lucru înseamnă că după ce l-ai conectat la încărcator, în 10 minute bateria ta va ajunge la 60%, iar după alte 10 minute va ajunge la 100%.

HUAWEI nova 10 Pro: design ultraelegant

Primul lucru pe care îl vei observa la acest telefon este imaginea foarte chic. Noul model păstrează designul nova, dar îmbunătățește liniile originale Star Orbit Ring, adaptând un nou design Star Orbit Craft. Acest lucru transformă nova 10 Pro într-un accesoriu fashion cu mai multă strălucire a texturii, surprinzător de catifelată la atingere.

Pentru performanțele pe care le promite, telefonul este suficient de discret încât să poată fi purtat fără probleme într-un clutch. Acesta are o grosime de 7,88 mm și cântărește doar 191 g. În ceea ce privește culorile, ai la dispoziție mai multe opțiuni și poți găsi cu ușurință varianta care se potrivește cel mai bine stilului tău personal. Noul smartphone vine în varianta de culoare Starry Silver, completând designul auriu Star Orbit Ring, pentru un aspect și o senzație de rafinament, dar și în varianta de culoare premium discretă Starry Black.

AppGallery pe noul tău HUAWEI nova 10 Pro: opțiuni nelimitate de explorare

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru tine. Aceasta oferă o mare varietate de aplicații globale și locale sub forma a 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global, dintre care 43 de milioane în Europa. Prin urmare, aici vei găsi peste 200 000 de aplicații prin care să îți personalizezi telefonul și experiențele în funcție de preferințele și stilul tău de viață.

Performanțe foto/video

HUAWEI nova 10 Pro este dotat cu Multi-Vision Photography, o tehnologie inteligentă care garantează calitatea camerei frontale duble. Aceasta este prima cameră frontală din industrie cu autofocus și unghi ultra-larg de 60 MP care acceptă un unghi larg de 100 de grade și calitate video 4K.

O altă premieră a acestui smartphone este camera frontală pentru portrete de 8 MP care are zoom optic 2X și zoom digital de până la 5X. În cuvinte mai puține, dotările nova 10 Pro garantează selfie-uri de o calitate nemaiîntâlnită până acum.

De ce este atât de importantă dotarea cu Autofocus performant la HUAWEI nova 10 Pro?

HUAWEI nova 10 Pro dispune și de prima cameră frontală din industrie cu AutoFocus instantaneu și detecție în patru faze, în care fiecare pixel este dedicat fotografierii și focalizării. Față de un obiectiv cu autofocus obișnuit, această tehnologie oferă o creștere cu 30% a vitezei de focalizare. Prin urmare, poți evita ceea ce spuneam mai sus. Indiferent cât de repede încerci să faci fotografia sau dacă îți tremură mâinile, nova 10 Pro va focaliza rapid, iar acest lucru duce la imagini cu unghi larg mai clare cu până la 119%. Mai mult de atât, rezoluția portretelor în prim-plan este acum cu 150% mai mare. De asemenea, compoziția cadrului XD Fusion îmbunătățește fotografia mobilă indiferent de scenariu: fotografii cu iluminare frontală, iluminare din spate și HDR cu expunere multiplă pentru portrete close-up mai clare ca niciodată. În plus, smartphone-ul oferă experiența de fotografiere multi-cameră, prin utilizarea camerei frontale duble, a camerei frontale și a celei principale, precum și fotografiere imagine în imagine.

În același timp, dacă îți dorești să faci fotografii în aer liber cu câmpuri largi de vizualizare, vei descoperi cât de inteligentă este funcția de autofocus dual a camerei frontale pentru imortalizarea peisajelor numai bune de împărtășit pe rețelele de socializare sau de folosit ca lock screen image.

Performanțele camerelor nu se reflectă doar în calitatea fotografiilor, ci și în cea a clipurilor video. Pentru filmarea cu camera principală, HUAWEI nova 10 Pro vine cu funcția Follow Focus care fixează și urmărește subiectul filmat. Chiar dacă acesta este fixat temporar, focalizarea va rămâne în continuare pe el când va reapărea în cadru. Seria nova 10 vine și cu aplicația Petal Clip pentru crearea de clipuri video cu un singur clic, ce include fotografierea în mișcare, stabilizare video, gradarea culorilor, captarea audio și tehnologii de editare, ideale pentru realizarea de vloguri. Prin urmare, telefonul îți oferă posibilitatea să fii propriul cameraman, regizor, editor și director de imagine.

Alte specificații tehnice

Un alt lucru important de știut este faptul că nu trebuie să îți faci griji pentru păstrarea amintirilor pe care le vei imortaliza. HUAWEI nova 10 Pro vine cu un spațiu de stocare internă de 128GB sau 256GB și 8GB RAM.

De asemenea, oricât de mult l-ai folosi, nu ai motive de îngrijorare pentru rezistența și siguranța acestui telefon. Ți s-a întâmplat vreodată ca după utilizarea îndelungată a unui smarthphone să îți pui întrebări din cauza temperaturii crescute a acestuia? Acest lucru nu îți va da bătăi de cap pentru că nova 10 Pro dispune de răcire cu lichid VC Ultra-Generation, care asigură disiparea căldurii cu viteză și uniformitate.

În cele din urmă, trebuie să știi că noul smartphone poate reda 1,07 miliarde de culori, are o rată de refresh ridicată de până la 120 Hz și o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz. În traducere liberă, nova 10 Pro îți va arăta o lume plină de culoare, de vibrație, de mișcare și va răspunde comenzilor tale cu o rapiditate exemplară.

Prin utilizarea noului Huawei, vei descoperi că secretul fotografiilor și al clipurilor video perfecte vine cu un design modern, rafinat și are dimensiuni suficient de mici încât să îl poți purta în buzunar sau în poșeta de seară astfel încât, indiferent de context, să imortalizezi clar și rapid o amintire care te poate însoți toată viața.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.