Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu, din nou pe micile ecrane! Unde va putea fi văzută vedeta, după o pauză de ani de zile?

Nicoleta Luciu se reîntoarce la tv și va participa la o emisiune unde este prezentă și Iuliana Luciu, sora ei.

Nicoleta Luciu se reîntoarce pe micile ecrane, asta după ce a avut o pauză destul de lungă, timp de câțiva ani, în care s-a dedicat exclusiv familiei sale. Frumoasa brunetă a recunoscut că i-a fost dor de televiziune și că așteaptă o ofertă potrivită pentru a reveni în fața publicului său care i-a simțit lipsa.

Nicoleta Luciu va putea fi văzută în emisiunea Prețul cel bun, de la Antena 1, moderată de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, acolo unde este prezentă și sora sa, Iuliana Luciu. Vedeta participă în emisiune în calitate de invitată și nu va apărea permanent, ci doar într-o singură ediție.

„Am filmat doar ca invitată. Poate după încă două-trei astfel de filmări, va veni și oferta pe care mi-o doresc. Niciodată nu știi de unde sare iepurele. Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o, copiii deja sunt mari, au programul lor. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te și întreții. Dar nu fac abuz”, a spus Nicoleta Luciu, potrivit impact.ro.

Citește și:

Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu s-a mutat acum câțiva ani în Miercurea Ciuc, acolo unde trăiește alături de soțul ei, afaceristul Zsolt Csergo, și de cei 4 copii pe care îi au împreună.

Înainte să se mute definitiv din Capitală, vedeta a primit o propunere pentru a prezenta o emisiune tv, din partea celor de la Pro. Din păcate, ea a fost nevoită să refuze invitația, pentru că hotărârea se a pleca la Miercurea Ciuc era deja luată.

„Am avut de la Pro TV, pentru o emisiune cu mai multe prezentatoare, gen Vorbește lumea. Mi-ar fi plăcut, doar că luasem deja decizia să mă mut și nu aveam cum să mai dau înapoi. De atunci, am mai avut pentru reality-show-uri, dar la astfel de proiecte nu pot participa, pentru că înseamnă să fiu prea mult plecată de lângă copii”, a mai povestit sora Iulianei Luciu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.