Setari Cookie-uri

Lidia Buble, victimă a bullying-ului în copilărie, din cauza cultului penticostal de care aparține

Lidia Buble a dezvăluit că a fost victimă a bullying-ului din cauza cultului penticostal de care aparține, însă firea luptătoare a ajutat-o să treacă peste momentele dificile din școală.

Lidia Buble a dezvăluit recent că a fost marginalizată în școala primară, din cauza cultului penticostal de care aparține. Artista s-a luptat de mică cu fenomenul de bullying, însă firea luptătoare a făcut-o să treacă peste orice episod neplăcut din copilărie.

Deși drumul său până la succes nu a fost deloc unul ușor, Lidia Buble a reușit să fie o artistă iubită prin forțele proprii, dar și prin credință. Cântăreața este o persoană credincioasă, mai ales că așa a fost crescută în familia sa, tatăl ei fiind pastor în biserica penticostală.

„Într-o țară ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu. Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen.

Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a povestit Lidia Buble, la un moment dat, la Antena 1, arată cancan.ro.

Citește și:

Ce este cultul penticostal?

Cultul penticostal de care aparține și Lidia Buble este o mișcare creștină apărută în secolul al XX-lea, care s-a creat în jurul sărbătorii de Rusalii sau Pogorârea Sfântului Duh, cunoscută sub numele de Cincizecime, fiind sărbătorită în cea de-a 50-a zi de după Paște.

Cei care sunt adepții acestui cult merg la adunare, acolo unde un pastor face reuniuni entuziaste, cu multe cântări, discursuri spontane, povestiri de convertiri și vindecări.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.