Setari Cookie-uri

Cum se descurcă fiica Amaliei Enache la școală? Alma a început clasa pregătitoare și se confruntă cu primele greutăți

Amalia Enache este mamă de școlăriță, asta pentru că fiica ei, Alma, a început clasa pregătitoare în acest an.

Amalia Enache este o mămică mândră, asta pentru că fiica ei, Alma, a început anul acesta clasa pregătitoare. Prezentatoarea tv a vorbit despre felul în care s-a acomodat Alma la programul de zi cu zi și cum o învață să gestioneze situațiile mai puțin plăcute care apar inevitabil în rutina sa.

„A început cu foarte mult entuziasm și foarte dornică de prieteni noi, cu foarte multă încântare. Și exact cum mă așteptam deja, după ceva vreme, începe puțin să și scârțâie, pentru că intervine oboseala, intervine greul. Exact pentru asta eram pregătită, pentru momentul în care vorbesc cu copilul și îl ajut să depășească și să devină rezistent la frustrare.

Școala e ceva de termen foarte lung și înseamnă rezistență la rutină, înseamnă rezistență la frustrare, înseamnă deja o altă etapă în maturizarea emoțională a copilului și e bine să ne amintim fiecare că am avut și zile bune, și zile proaste. Sunt alături de ea în procesul acesta de învățare nu numai a materiilor, ci de învățat cum ne adaptăm și la greutățile vieții. Deja vorbim la 6 ani și de greutăți”, a explicat prezentatoarea, pentru impact.ro.

Citește și:

Amalia Enache încearcă să fie un exemplu bun pentru micuța ei și vrea să o învețe că orice s-ar întâmpla, ea trebuie să meargă mai departe și să nu renunțe.

Prezentatoarea tv crede că disciplina pe care i-a format-o fiicei sale o ajută în programul ei de zi cu zi, astfel că Alma nu apelează niciodată la trucuri sau la smiorcăială.

„E fiica mea și eu fiind un om extrem de disciplinat, ea o vede pe mama ei care pleacă în fiecare seară la serviciu. Indiferent cum a fost ziua, ne adunăm toate forțele și seara mami trebuie să apară la televizor și cumva cred că asta se transmite așa inconștient, nu ca un sfat din partea mea că trebuie să ne mobilizăm și mare parte din succesul în viață ține de această mobilizare și de această disciplină și de conștiinciozitatea asta de a face lucrurile bine, de a face până la capăt.

Citește și:

Niciodată nu a fost genul care să apeleze la nu știu ce trucuri, nici măcar smârcâială de genul acesta”, a mai spus vedeta, pentru sursa de mai sus.

Amalia Enache a devenit mamă în urmă cu 6 ani, însă cu toate că nu o ține ascunsă pe fiica sa, nu același lucru se poate spune și despre partenerul ei de viață. Iubitul prezentatoarei tv este mai tânăr decât ea, însă și mai rezervat în ceea ce privește aparițiile mondene.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.