Setari Cookie-uri

La mulți ani, Diana Dumitrescu! Ce surpriză emoționantă a primit actrița de la fiul ei?

Diana Dumitrescu a împlinit astăzi 39 de ani, iar cei dragi i-au făcut multe cadouri frumoase, De departe, cea mai emoționantă surpriză a venit de la fiul ei, Carol.

Diana Dumitrescu împlinește astăzi 39 de ani, iar cei dragi au avur grijă să îi facă ziua mai frumoasă. Actrița a fost înconjurată încă de dimineață de băiețelul și soțul ei, care i-au făcut cele mai calde și sincere urări.

Actrița a ținut să împărtășească cu fanii ei fericirea de care se bucură în aceste clipe și a dezvăluit ce surprizp emoționantă i-a făcut Carol, fiul său. Diana Dumitrescu le-a povestit internauților că micuțul Carol a luat-o în brațe și i-a zis "La mulți ani!", în timp ce soțul ei i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

„Mami, azi îți fac o surpriză - te iau în brațe și spun: La mulți ani, mami! Iar soțul mi-a făcut cea mai frumoasă declarație de iubire! Mulțumesc, Doamne, pentru așa familie minunată”, a scris Diana Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Diana Dumitrescu, stări depresive după naștere

Diana Dumitrescu și-a dorit enorm să devină mamă, iar apariția pe lume a micuțului Carol i-a împlinit sufletul de iubire și bucurie. Familia este cel mai frumos dar pe care actrița l-a primit și este recunoscătoare pentru tot ceea ce are în prezent.

Vedeta a vorbit despre momentele mai delicate de după naștere, atunci când a simțit nevoia să apeleze la un psiholog, Actrița a mărturisit că nu a suferit de depresie postnatală, însă a avut unele momente depresive în primul an de viață al fiului său.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.