Setari Cookie-uri

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

Gina Bradea, bucătăreasa cunoscută în mediul online este internată la Institutul Oncologic din Cluj, asta după ce și-a făcut analizele de rutină, iar rezultatele nu au fost deloc bune.

Nu există gospodină care să nu o fi urmărit măcar o dată pe Gina Bradea pe pagina sa de Facebook sau Youtube. Celebra bucătărească în vârstă de 55 de ani, cunoscută de pe canalul "Poftă bună cu Gina Bradea" s-a internat la Institutul Oncologic din Cluj, acolo unde a fost operată de urgență.

Gina Bradea le-a mărturisit urmăritorilor săi că de un an încoace nu se mai simțea bine, însă nu și-a făcut analizele de sânge decât târziu. Rezultatele nu au fost deloc bune, iar acum îndrăgita bucătărească îi roagă pe cei care o urmăresc să se roage pentru sănătatea ei,.

„Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize. Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație. O să fiu foarte bine. Sunt pe mâini foarte foarte bune”, le-a spus Gina Bradea fanilor de pe rețelele de socializare.

Citește și:

Tot ea le-a povestit internauților că are probleme la ficat și i-a îndemnat pe toți cei care îi urmăresc rețetele să își facă anual analizele de sânge, pentru a depista din timp eventualele probleme de sănătate.

„O să revin după operație să vă spun cum mă simt, dar până atunci, vă rog din tot sufletul să vă faceți analize. Faceți analize pentru că eu am descoperit că am tensiune, deși nu știam, probleme cu ficatul, deși nu știam, iar toate acestea sunt după COVID.

Faceți-vă analizele. Vă rog mult. Mergeți și faceți-vă analizele pentru că nu se știe. Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce. Faceți analizele ca să nu fie prea târziu. Vă iubesc”, a adăugat Gina Bradea

A post shared by Poftă bună! cu Gina Bradea (@bradeagina)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.