Setari Cookie-uri

Cum se descurcă fiica Biancăi Drăgușanu la școală? Sofia este înscrisă la o școală de stat

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a început în această toamnă clasa pregătitoare, iar rutina i s-a schimbat complet. Tatăl Sofiei vorbește despre acomodarea fiicei sale la școală.

În această toamnă, fiica Biancăi drăgușanu și a lui Victor Slav a început școala, iar cea mică este în clasa pregătitoare. Cu toate că a fost la o grădiniță privată, micuța Sofia frecventează acum o școală de stat. Rutina i s-a schimbat complet, iar Sofia are multe lucruri de învățat.

Mai nou, micuța desparte cuvintele în silabe ți repetă acest lucru cu tatăl ei, timp de o oră, ori de câte ori se văd.

„Anul acesta a început școală, este în clasa 0, și îi explicam că este fetiță mare, la școală nu este ca la grădiniță, unde mai puteam întârzia, acum trebuie să ajungem la program și regulile sunt mai stricte. I-am spus că acum o să învețe să facă literele, cifrele și mi-a răspuns: «Da, dar eu o să mă descurc, pentru că sunt foarte deșteaptă și o să învăț foarte bine!”. Mai nou, a învățat să despartă în silabe și când ne întâlnim timp de o oră îmi cere să îi spun cuvinte și ea le desparte în silabe”, a declarat Victor Slav pentru Kanal D.

Citește și:

Victor Slav nu a fost prezent la petrecerea fiicei sale

Victor Slav a lipsit de la petrecerea fiicei sale, eveniment organizat de Bianca Drăgușanu, într-un cadru de vis. Prezentatorul tv i-a serbat micuței sale ziua de naștere acasă la el, iar Sofia a avut parte de două torturi și multe cadouri din partea ambilor părinți.

„Am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. Deci dacă până acum îi plăceau animăluțele foarte, foarte mici, cât o unghie de mici, acum cu vreo 2-3 zile înainte s-a activat pe Barbie, a umplut casa. I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are, nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei.

Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal”, a spus Bianca Drăgușanu, scrie libertatea.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.