Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, planuri în imobiliare. Artista vrea să stea cu fetițele ei două luni pe an în Dubai

Andreea Bălan se gândește tot mai des la achiziționarea unui apartament în Dubai, acolo unde își dorește să stea timp de 2 luni pe an, cu Ela și Clara.

Andreea Bălan este hotărâtă să dea lovitura în imobiliare, astfel că vedeta se gândește tot mai des să facă o investiție pe piața din Dubai. Artista a mărturisit într-un vlog postat pe canalul ei de Youtube că în București are deja un apartament de închiriat și se gândește sî își mai cumpere unul în Dubai, pentru că acesta i-ar aduce mult mai mult profit.

Îndrăgita artistă a vorbit despre prețurile unui apartament de două camere în Emiratele Arabe Unite, sumă ce depășește 300.000 de euro. Cu toate acestea, Andreea Bălan a mărturisit că se poate plăti în rate, timp de doi ani, iar locuința i-ar aduce multe beneficii și satisfacții materiale.

„Am fost la tot felul de vizionări și vreau să aleg ceva potrivit și accesibil în același timp. Un apartament cu două camere, deoarece dacă depășim două camere devine din ce în ce mai scump”, a spus artista, în vlogul de pe Youtube.

Citește și:

Andreea Bălan are de gând să locuiască timp de două luni pe an în Dubai, alături de Ela și Clara, fetițele sale, care se bucură în aceste momente de soare, vreme frumoasă și plajă.

„Acest apartament poți să-l iei și îl închiriezi când nu ești acolo. Este o investiție bună, pentru că aici, în România, mai am deja un apartament, am și casa și vreau acum să mai fac o investiție. Și m-am gândit în Dubai, e mai potrivit, pentru că ai mai mulți bani din chirie. Poți să transformi apartamentul într-o reședință de vacanță, îl dai la o agenție și ei ți-l închiriază când tu nu ești acolo, iar apoi când vrei să vii în vacanță nu e nicio problemă”, a mai spus Andreea Bălan.

Vedeta se gândește foarte serios să facă acest pas, mai ales că fiicele ei ar fi încântate să locuiască în Dubai, iar ea să le răsfețe cu tot ceea ce este mai bun.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.