Setari Cookie-uri

În ce va investi Vlăduța Lupău banii primiți la botezul fiului său? Tot mai multe vedete aleg să facă asta!

Vlăduța Lupău și Adi Rus au organizat o petrecere de pomină, cu peste 700 de invitați, cu ocazia creștinării micuțului lor. Artista a luat acum o decizie și a hotărât în ce va investi banii primiți la botez.

Botezul fiului Vlăduței Lupău, Iair, a adunat laolaltă peste 700 de invitați, iar petrecerea a fost una cum rar s-a mai văzut. Artista trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, iar acum are, în sfârșit, familia pe care și-a dorit-o atât de mult.

După petrecerea de cinci stele, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus au strâns o sumă frumușică, iar cei doi știu deja ce vor să facă cu banii. Pentru că nu este o sumă deloc de neglijat, cântăreața de muzică de petrecere a mărturisit că ar vrea să investească într-un imobil în Dubai, pentru ca fiul ei să se poată bucura de mare și soare în orice perioadă a anului.

Cum achiziția unui apartament în Emirate a început să fie o practică tot mai des întâlnită la vedetele de la noi, iată că și Vlăduța va adopta acest trend.

Citește și:

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a declarat Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți în acest an, asta după ce artista a pierdut mai multe sarcini. Cântăreața a fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală pentru a-și vedea putea îndeplini cel mai mare vis, acela de a deveni mamă. Botezul micuțului Iair a avut loc pe 27 septembrie, într-o zi de marți, în Cluj Napoca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.