Setari Cookie-uri

Gabriela Cristea, în rol de femeie de afaceri! Ce proiecte îi vor aduce succesul vedetei?

Gabriela Cristea a intrat în lumea afacerilor și speră să dea lovitura cu noul său proiect.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv autohtone, însă jobul din televiziune nu îi aduce pe deplin satisfacție vedetei.

Încrezătoare în forțele proprii, dar și cu mult curaj și perseverență, Gabriela Cristea intră în lumea afacerilor și speră să aibă succesul pe care și-l dorește.

Vedeta a făcut câteva mărturisiri despre noul său proiect, însă nu vrea să divulge prea mult, pentru că își dorește ca totul să fie o surpriză frumoasă pentru fanii ei. În orice caz, soția lui Tavi Clonda va avea propriul ei brand de haine, căruia i se va dedica 100%.

Astfel, Gabriela Cristea se va ocupa de alegerea materialelor și de procesul de creație, însă hainele vor fi prelucrate într-o fabrică de îmbrăcăminte. Mai multe amănunte urmează să fie divulgate în luna noiembrie, atunci când prezentatoarea tv speră să își lanseze proiectul de suflet.

Citește și:

„Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult. O să ieșim încetul cu încetul, sper să îl pot lansa undeva în luna noiembrie. Nu aș vrea să dau multe detalii, dar pot să vă spun că mă voi implica 100%.

Nu o să realizez eu cu mâna mea accesoriile și hainele pentru că mi-ar fi imposibil, o să fie făcute într-o fabrică.

Ce pot să zic este că eu voi alege materialele și mă voi ocupa de partea de creație”, a fost tot ce a putut spune Gabriela Cristea despre noua ei afacere, pentru Fanatik.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.