Setari Cookie-uri

Ce doruri are Cabral de ziua sa de naștere? La 45 de ani, prezentatorul tv este mai sincer ca niciodată

Cabral împlinește astăzi 45 de ani, motiv pentru care în familia lui ar trebui să fie mare sărbătoare. Totuși, prezentatorul tv se află în Republica Dominicană și cu multă sinceritate a postat asta!

Zi mare pentru Cabral Ibacka! Îndrăgitul prezentator tv împlinește astăzi 45 de ani, ceea ce ar înseamna că în familia sa ar trebui să fie o petrecere de neuitat. Din păcate, Cabral nu își poate sărbători ziua de naștere alături de copiii și soția sa, asta pentru că el se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează o emisiune unde este moderator.

Pentru că îi lipsește partenera sa de viață, Andreea Ibacka, cea alături de care trăiește o poveste de dragoste de peste 14 ani, Cabral nu s-a sfiit și a postat un mesaj plin de sinceritate, pe pagina sa de Instagram. Se pare că dorul de familie îl macină pe omul de televiziune, care declară că este în continuare îndrăgostit nebunește de frumoasa Andreea Ibacka.

„Sunt în mașină cu Catalin Neamțu. Și-i spun că mi-e dor de nevastă-mea. Zice că știe cum e. Mi-e dor de soția mea. Sigur, nu cadrează cu imaginea de mascul feroc care-i populară pe rețelele vieții de azi. Dar mie mi-e dor de „otră” a mea. De zâmbetul ăla. De vocea ei. De ironiile ei. De sânii ăia plini. De gustul ei, de buzele ei, de mirosul ei. Îmi cer scuze, sunt un simplu om, unul îndrăgostit. Atât s-a putut”, a scris Cabral, pe social media.

Citește și:

Andreea Ibacka, o mămică împlinită

Cu siguranță și acasă cei dragi îi simt dorul lui Cabral, mai ales că Andreea Ibacka este o soție grijulie și iubitoare. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară și deși credea că nimic nu o mai poate surprinde, iată că lucrurile au stat cu totul altfel.

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic, deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile, și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko”, a declarat actrița, potrivit Unica.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.