Maia Morgenstern, despre femeile din viața ei. Cum a influențat-o mama sa în copilărie?

Maia Morgenstern are multe povești de viață interesante, iar de fiecare dată reușește cu măiestrie să le ofere urmăritorilor săi clipe unice dintr-o viață ca de film.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, iar talentul său unic este apreciat de mii de oameni. Actrița povestește de fiecare dată, cu multă pasiune, momente din viața sa de film, iar urmăritorii ei sunt ținuți cu sufletul la gură.

Recent, actrița a făcut o postare pe pagina sa de socializare, acolo unde a vorbit despre cele două femei care au influențat-o să devină cine este astăzi. Maia Morgenstern a povestit despre felu de a fi al mamei și mătușii ei, cele două femei care au contribuit semnificativ la dezvoltarea sa ca femeie.

„Astăzi m-am îmbrăcat așa. Și sunt tare mândră. Mi-am luat poșetă, m-am îmbrăcat cu poșeta asta. Si cu loden. Habar n-am dacă e bine sau rău. Dacă se potrivește sau nu, dacă e conform cu... Pentru mine înseamnă foarte mult: le-am căutat și potrivit pe toate așa, să fie cumva să mă întâlnesc cu MAMA. Cu MAMA dar și cu Tanti Liuba. Tanti Liuba, soția lui Titi, Isaac Rappaport, fratele mamei. Liuba și MAMA - Sara Morgenstern, născută Rappaport - au fost, cred, cele mai importante și cele mai diferite femei din, hai să zicem, copilăria mea. Din viața mea dintâi.

Kudika Tarot

Liuba, femeia-pisică. Alintată, răsfățată, mângâiată, protejată, ajutată, iubită. Iubita. În primul rând, știa, putea să se iubească pe sine și nimic nu era rău într-asta.
Elegantă mereu, aranjată tot timpul, preocupată de felul cum arăta, conștientă de impresia pe care o lăsa asupra celorlați. De la trena de parfum pe care o lăsa in urmă, culoarea rujului, combinația culorilor, mereu pastel, sclipirea bijuteriilor, fluturarea genelor (tot timpul rimelate!, deși rimelul, pe vremea aceea era foarte usturător!), Liuba un exemplu de bun gust și rafinament. Da, e adevărat Un ideal. Pentru mine. O priveam fascinată, cu gura căscată. Nici nu eram conștientă, nici nu înțelegeam prea bine ce mă fascina: totul era fluid, nimic strident, nimic țipător, nimic agresiv. Și totuși, totuși seducător, încântător, persistent. Femeie.

MAMA n-a purtat în viața ei mărgele. Nici cercei: găurile din urechi s-au astupat cu timpul. Se tundea foarte scurt, n-avea vreme de coafor: o dată pe lună. N-avea nici vreme, nici răbdare de bigudiuri și manichiură. Și nici nu suporta mirosul. Tocuri MAMA nu putea să poarte: o durea spatele și avea mult de umblat pe jos. Pleca des în delegații, avea de partipat la congrese, de urmărit lucrări. MAMA a fost matematician, a absolvit Facultatea de Matematică.", a scris iubita actriță, pe pagina sa de socializare.

Mai mult, Maia Morgenstern a dezvăluit calitățile mamei sale, curajul și demnitatea impecabile. Cu răbdare și fermitate, cea care i-a dat viață actriței a reuțit să intre într-o lume a bărbaților și să lucreze ca informatician.

Apoi a decis să devină informatician. Femeie informatician. DA, fost complicat, nu s-a speriat. Mama nu se speria, c-avea umor, d-aia. S-a răstit o dată unu' la ea, un șef, ceva. "Să nu ridicați glasul la mine, că eu știu să strig mai tare, să știți!" A zis mama calm, cu voce înghețată. De bărbat. S-a făcut liniște și MAMA și-a văzut de treabă: se blocase un program, ceva, și trebuia găsită eroarea și reparată. MAMA a rezolvat problema cu răbdare. Cu tenacitate. Nimic trident, nimic țipător. Totul conținut Femeie.
Ah, da...ce voiam să spun? Da, mama avea un loden. Un trench coat. Un balonside. Sau cum îi spunea? Un batic sau altul...să-l mai înveselească. Și-l aranja cu cochetărie, în oglindă. In lift. Și la treabă. Cred că era foarte frumoasă și puternică. Femeile din viața mea”, a mai scris Maia Morgenstern pe pagina personală de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri