Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, extravaganțe și gesturi romantice în Thailanda. Uite cum o răsfață afaceristul pe vedetă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat într-o vacanță de vis în Thailanda, deși pe afacerist îl aștepta o nouă înfățișare în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au dat frâu liber iubirii și au plecat într-o vacanță de vis în Thailanda. Deși afaceristul trebuia să aibă o nouă înfățișare în această perioadă, în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu, acesta a ales să se dezică de responsabilități și să se bucure de locurile frumoase, departe de casă.

Gabi Bădălău a împlinit 35 de ani, iar cu această ocazie, afaceristul și-a răsfățat iubita și nu a ezitat să le arate și fanilor că povestea lor de dragoste este una cât se poate de reală. Cei doi și-au dau frâu iubirii și s-au pozat în ipostaze incendiare, ca în revistele de peste ocean.

Îmbrăcați în haine de firmă și cu acesorii de mii de euro, Bianca Drăgușanu și iubitul ei și-au etalat ținutele pe Instagram, acolo unde și-au distribuit poze din escapada de lux.

Citește și:

Sursa Foto: Instagram

Gabi Bădălău nu a vrut să divorțeze de Claudia Pătrăscanu

Gabi Bădălău nu a vrut să îi ofere divorțul mamei copiilor săi, iar procesul intentat în 2019 s-a mai amânat încă o dată.

”Avocații mei au cerut divorțul de comun acord. Avea deja actul de identitate pregătit. Avocații au spus că `doamna Bădălău vrea să divorțeze, durează doar câteva secunde. Face acest lucru acum?` Președinta a fost de acord. A întrebat, eu am zis că vreau. Când l-a întrebat pe el, a zis că nu vrea să-mi dea divorțul. Că trebuie să se consulte cu avocații. Președinte a revenit și a întrebat dacă el vrea divorțul și a zis că nu. Iar dacă el zice că nu vrea divorțul, nu îl poate obliga nici instanța”, a declarat, Claudia Pătrășcanu, pentru FANATIK.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.