Setari Cookie-uri

Povestea de dragoste dintre Cosmin Seleși și Irina - de la întâlnirea la un semafor, la cererea de căsătorie într-o garsonieră

Cosmin Seleși a vorbit despre soția sa, Irina, și despre povestea lor de dragoste.

Cosmin Seleși și Irina s-au cunoscut la semafor, în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Prezentatorul tv are o familie frumoasă, iar cei doi copii îi umplu inima de bucurie.

Recent, actorul a vorbit despre povestea sa de dragoste cu Irina, dar și cererea în căsătorie care a urmat. Artistul a fost atras din prima secundă de frumusețea și puritatea Irinei și a știut că vrea să își petreacă tot restul vieții alături de ea.

„Așa cum am povestit și cu alte ocazii, ne-am întâlnit la semafor, la Universitate. Ea era într-o mașină cu o amică de-ale ei, eu – în alta. Prietena ei din mașină m-a invitat la un ceai… și, de acolo, eu am plecat cu Irina! (zâmbește)”, a spus Seleși, pentru viva.ro

Cererea în căsătorie a venit firesc, însă totul s-a întâmplat într-un mod atipic. Cei doi locuiau într-o garsonieră în Drumul Taberii, iar imedia după răspunsul afirmativ, Cosmin Seleși s-a dus să cumpere inelul.

Citește și:

„Ne-am întâlnit la un moment dat prin casă și mi-a venit întrebarea, fără să am vreun plan făcut. Am pus întrebarea și ea a acceptat, așa că i-am zis că plec să-i cumpăr inelul!”, a declarat Cosmin Seleși pentru sursa mai sus menționată.

Nunta celor doi a fost exact așa cum și-au dorit, în acel moment. Cosmin Seleși a povestit cum cununia civilă a avut loc la Zalău, iar nunta religioasă la Focșani.

„Nunta noastră a fost așa cum noi ne-am dorit-o la acel moment. Starea civilă a fost la Zalău, în orașul meu natal, iar cununia religioasă, la Focșani. Am avut prietenii apropiați și familiile alături. Am fost niște norocoși, nu s-a întâmplat nimic prevăzut. Totuși, trebuie să-ți spun: n-am înțeles de ce, în unele zone ale țării, mirele și mireasa trebuie să primească absolut toți invitații și stau la intrare până la 11 seara. Ba chiar, după dans, revin la intrare pentru a-i aștepta pe invitați. Obiceiuri și obiceiuri!”, a mai spus artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.