Setari Cookie-uri

Ce frumoasă este Magda Pălimariu la aproape două luni de când a născut! Cum arată vedeta în rolul de mămică?

Magda Pălimariu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. În urmă cu aproape două luni, vedeta a devenit mămica unui băiețel perfect sănătos, iar acum se bucură de timpul petrecut cu fiul său.

Magda Pălimariu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ta, după ce, în urmă cu două luni, vedeta a devenit mămică pentru prima dată. Fosta prezentatoare meteo rămâne discretă cu identitatea fiului său, însă nu ezită să posteze fotografii cu ea.

Recent, vedeta a distribuit pe conturile sale de socializare mai multe imagini cu ea, în timp ce îl ține pe fiul ei în brațe. Frumoasa mămică este îmbrăcată într-o ținută sport, semn că încearcă să ajungă la silueta de dinainte de naștere.

Cu zâmbetul pe buze și o pereche de ochelari de soare, Magda Pălimariu se bucură de zilele frumoase din Norvegia, acolo unde s-a mutat și locuiește alături de soțul ei, Ionuț Eriksen.

„O bucurie să ies cu băiețelul meu la plimbare, mai ales când prind zile cu soare. Fac și multă mișcare, iar dacă va întrebați ce e cu echipamentul pe care îl port…să știți că nu e întâmplător. Mă ajută să dau jos kilogramele pe care le-am „dobândit” în perioada sarcinii( sau măcar o parte)”, a scris Magda Pălimariu pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen, poveste de iubire departe de ochii curioșilor

Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen trăiesc de câțiva ani o frumoasă și discretă poveste de dragoste. Vedeta s-a mutat în Norvegia, după ce și-a unit destinul cu cel al partenerului ei de viață.

Pe 20 august, cei doi au devenit pentru întâia poară părinții unui băiețel perfect sănătos, care are dublă cetățenie, română și norvegiană.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.