Setari Cookie-uri

Ce spune Mario Mutu despre procesul în care sunt implicați părinții săi, în legătură cu pensia alimentară?

Mario Mutu a vorbit despre procesul în care sunt implicați părinții săi, dar și ce relație are cu fiecare dintre ei.

Mario Mutu este fiul Alexandrei Dinu și a lui Adrian Mutu și a locuit o bună perioadă în Italia, alături de mama sa. Tânărul de 20 de ani a vorbit recent despre procesul în care sunt implicați părinții săi, în legătură cu pensia alimentară. Conform deciziei judecătorești, antrenorul trebuie să îi achite mamei lui Mario suna de 123.254,15 euro și 419,78 lei.

Mario Mutu a vorbit despre lucrurile care se scriu în ziare și a mărturisit că el nu a făcut niciun rău nimănui. Mai mult, fiul Alexandrei Dinu a mai spus că fiecare are propriile responsabilități.

„Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva. Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele.

Citește și:

Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal… Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a explicat Mario Mutu, pentru fanatik.ro.

Tânărul de 20 de ani s-a mutat în România și spune că nu profită de notorietatea numelui tatălui său. El nu se consideră vedetă și nici nu vrea să fie văzut că una. Băiatul cel mare a lui Mutu a mai spus că își iubește părinții și îi respectă, indiferent de deciziile pe cae aceștia le iau.

„Nu suntem niciunul vedetă aici. Vedetele sunt altundeva! Sunt în America, sunt unde vreți, dar nu sunt în România. Sunt mândru de chestia asta (n.r. că sunt părinții mei) și îi respect, dar nu ajunge pentru mine doar să fiu băiatul cuiva. Am tot repectul, și toată mândria, și toată iubirea față de ei, maxim, pe viață. Mă mândresc cu chestia asta, dar nu în sensul arogant.

Citește și:

Nu mă duc într-un club și zic că intru pentru că sunt băiatul lui Mutu. Chiar dacă, până la urmă, a făcut ceva cu cariera lui, ceva mare mai ales în țara asa, dar și în afară. Și trebuie să îi mențin imaginea. Nu pot să îi murdăresc eu imaginea”, a mai declarat Mario, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.