Setari Cookie-uri

Cum se înțelege logodnicul Adrianei Bahmuțeanu cu băieții vedetei? Fiul lui George Restivan îi spune Adrianei mamă

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit cum sunt relațiile dintre copiii ei și George Restivan, dar și cum a intrat în rolul de mămică pentru fiul logodnicului său.

Adriana Bahmuțeanu are familia pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Logodnicul său, George Restivan l-a lăsat pe fiul său în grija Adrianei, în timp ce acesta a avut câteva afaceri de care a trebuit să se ocupe în America.

Adriana Bahmuțeanu a povestit cum fiul logodnicului său îi spune "mami", și cum vrea să doarmă împreună cu ea. Blake are 10 ani și, din păcate, mama sa naturală a decedat la scurt timp după ce a născut.

„Cred că a simțit nevoia să aibă o mămică și ne înțelegem foarte bine. Dacă George doarme cu el seara, spune „vreau la mami”, dar el nu este gelos pe mine, mă lasă. Facem cu schimbul”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii "La Măruță."

În ceea ce îi privește pe băieții Adrianei Bahmuțeau, Vedeta a spus că cei mici se înțeleg foarte bine cu George. Mai mult, ei l-au ajutat pe logodnicul său să meșterească câteva ceva prin casă.

Citește și:

„I-am cunoscut, sunt niște băieți super. Îmi place foarte mult de ei. Aștept să mă apropii, cât se poate, mai mult de ei și să petrecem timp împreună”, a spus George Restivan.

„Cu Maxi s-a apropiat. Chiar l-a pus pe Maxi să meșterească, au meșterit împreună prin casă”, a completat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia copiilor săi, iar cei doi băieți pe care îi are cu Silviu Prigoană locuiesc acum la tatăl lor. Totuși, vedeta are program de vizită, iar fii ei petrec weekendurile cu mama lor.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.