Setari Cookie-uri

Alina Eremia, cu ochiul vânăt pe Instagram. Ce mesaj a distribuit artista?

Alina Eremia s-a pozat cu ochiul vânăt și a distribuit fotografia pe Instagram. Ce s-a întâmplat în viața îndrăgitei artiste?

Alina Eremia și-a speriat îngrozitor fanii, asta după ce a apărut pe social media cu ochiul vânăt. Vedeta a distribuit fotografia pe conturile sale de socializare, alături de un mesaj cu un puternic impact emoțional.

„Rănile se vindecă. Cicatricile rămân. Violența lasă urme”, este mesajul transmis de îndrăgita cântăreață.

Urmăritorii artistei s-au alertat imediat și i-au lăsat comentarii în cae și-au arătat îngrijorarea față de starea artistei lor preferate.

„Sper că nu e adevărat/ Am crezut pentru o secunda ca te-a lovit cineva, dar după mi-am dat seama ca e makeup/ Sper că este doar un rol într-o piesă./ M-am speriat puțin la început, am crezut că e real.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, postate la poza Alinei Eremia.

Citește și:

Din fericire, Alina Eremia nu a pățit nimic, însă trage un semnal de alarmă cu privire la violența domestică. Vedeta a fost special machiată pentru un nou videoclip, în care abortează o temă delicată și mult prea des întâlnită în familiile din România.

Alina Eremia a suferit de depresie

Alina Eremia a suferit de depresie, în urmă cu câțiva ani. Vedeta a simțit nevoia de a lua o pauză și de a se concentra mai mult asupra sufletului ei.

"Chestia asta automat se reflecta și în muzica mea, dar aveam puțin nevoie să stau departe de tot haosul, de toată nebunia, ca să pot să caut în alte locuri în care nu am mai căutat. Ieșea din discuție să renunț la muzică, dar voiam să mă redescopăr. Cel mai important este să ai tăria aia de caracter, să faci lucrurile dificile”, a povestit cântăreața, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.