Setari Cookie-uri

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Apar noi detalii despre divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actrița îl acuză pe fostul ei partener de abuz emoțional, fizic și verbal.

Au apărut noi detalii despre divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Cei doi se judecă în prezent pentru o proprietate și o vinărie din Franța, locul unde s-au și căsătorit, în urmă cu câțiva ani.

Potrivit avocaților actriței, momentul care a contribuit semnificativ la divorțul dintre cei doi a fost în timpul unui zbor cu avionul lor privat, între Franța și Los Angeles, în anul 2016. Potrivit Angelinei Jolie, Brad Pitt a abuzat-o verbal, fizic și emoțional, atât pe ea, cât și pe cei 6 copii ai lor, care aveau în acea perioadă vârste cuprinse între 8 și 15 ani.

La scurt timp după decolare, Brad Pitt i-ar fi spus actriței că este prea indulgentă cu copiii și a tras-o dup el în baia din spatele avionului.

„Pitt a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o, apoi a apucat-o de umeri și a scuturat-o din nou înainte de a o împinge în peretele băii. Apoi Pitt a lovit tavanul avionului de mai multe ori, determinând-o pe Jolie să părăsească baia. După ce un copil a intervenit, Pitt s-a aruncat asupra propriului copil. Jolie apoi l-a prins din spate pentru a-l opri. Pentru a-l scăpa pe Jolie de pe spate, Pitt s-a aruncat cu spatele pe scaunele avionului, rănându-i spatele și cotul.

Citește și:

Copiii s-au repezit și toți au încercat cu curaj să se protejeze unii pe alții. Înainte de a se termina, Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul peste față."se arată în dosar, potrivit BBC.

Un apropiat al lui Brad Pitt a negat acuzațiile și a spus că aceste afirmații sunt pure invenții ale actriței.

„Ea continuă să refacă, să revizuiască și să-și reimagineze un eveniment care a avut loc în urmă cu șase ani, adăugând informații complet neadevărate de fiecare dată când nu reușește să obțină ceea ce își dorește. [...] Povestea ei este în continuă evoluție”, se arată în publicația BBC.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.