Setari Cookie-uri

Doamna Maria, mama lui Cătălin Movileanu de la MPFM a încetat din viață. Ce declarații a făcut fostul concurent?

Cătălin Movileanu a anunțat pierderea mamei sale, iar vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care au îndrăgit-o pe Doamna Maria. Ce declarații a făcut fostul concurent?

Cătălin Movileanu a participat împreună cu mama sa, doamna Maria, la emisiunea Mireasă pentru fiul meu, de la Antena 1. Deși concurentul nu a reușit să își găsească jumătatea în emisiune, atât el, cât și mama sa au fost îndrăgiți de telespectatori, care i-au urmărit și după ce au părăsit competiția.

Astfel, vestea că doamna Maria a încetat din viață a căzut ca un trăsnet peste fanii celor doi. Cătălin Movileanu este distrus de durere, însă încearcă să rămână puternic pentru familia pe care și-a format-o în afara competiției. Tot el a povestit pentru spynews.ro care este cauza morții celei care i-a dat viață. Din păcate, doamna Maria s-a stins din viață după o suferință îndelungată, asta pentru că femeia era diagnosticată cu Alzheimer și demență, iar în luna septembrie suferise un AVC.

Citește și:

”Din februarie a început să aibă Alzheimer, după care demență, după a paralizat, după a făcut Atac cerebral vascular, după a paralizat complet și exitus”, a transmis Cătălin Movileanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cu toate că durerea fostului concurent este una greu de suportat, Cătălin încearcă să fie puternic pentru familia sa. El este tatăl unui băiețel de doi ani, pe nume Ștefan. Partenera sa de viață și micuțul lor îi sunt alături fostului concurent, în aceste momente grele.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.