Setari Cookie-uri

Viviana Sposub, speriată de intervenția pe care o avea de făcut. Cum a încurajat-o iubitul ei, George Burcea?

Viviana Sposub și-a făcut curaj și a apelat la o intervenție de ordin estetic, asta pentru că își dorea de mică acest lucru. Alături de ea a fost George Burcea, cel care a încurajat-o și i-a fost alături pe toată durata procedurii.

Viviana Sposub și George Burcea sunt un cuplu stabil, iar împreună se sprijină unul pe celălalt. Recent, cei doi s-au filmat în timpul unei proceduri pe care Viviana Sposub și-o dorea de mult timp. Încântată de ceea ce urmează să i se întâmple, dar și cu ceva emoții, fosta prezentatoare meteo a intrat într-un salon de piercing-uri, acolo unde și-a făcut mai multe găuri în urechi.

Pentru că îi plac mult bijuteriile, frumoasa șatenă și-a luat inima în dinți și a decis că este timpul să își îndeplinească acest vis, pe care îl are din copilărie. Actorul a încurajat-o, în timp ce a filmat toată procedura.

"O să doară? Doare? O să plâng? Acum am realizat. Îmi doresc asta încă de când eram mică.", au fost cuvintele Vivianei Sposub, chiar înainte de intervenție

Citește și:

"Respiră, respiră. Respiră pe nas.", a încurajat-o iubitul ei.

Cadou inedit primit de Viviana de la George Burcea

Viviana Sposub a împlinit recent 25 de ani, motiv pentru care George Burcea a dorit să îi facă un cadou special iubitei sale. Cu toate că vedeta își dorea să primească cu totul și cu totul altceva, Viviana a fost încântată de idea fostului soț al Andreei Bălan.

‘’Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți. Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu slipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva.’’, a declarat Viviana Sposub.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.