Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu tună și fulgeră la adresa fetelor botoxate. Ce replici dure le-a adus bruneta tinerelor care își pun botox?

Andreea Tonciu a început ziua cu un mesaj dur pentru tinerele care aleg să își pună botox. Bruneta le-a adresat un mesaj jur fetelor care vin în București și apelează la tot felul de intervenții estetice.

Andreea Tonciu și-a început ziua cu un mesaj dur pentru fetele care aleg să își pună botox și să apeleze la tot felul de proceduri de înfrumusețare. Vedeta a avut de transmis un mesaj dur și a ținut să spună lucrurile pe care le simte, fără niciun fel de ezitare.

Andreea Tonciu se afla în mașină, acolo unde fredona melodia lui Smiley, Scumpă foc, atunci când s-a gândit să lanseze un mesaj dur pentru tinerele care aleg să își pună botox în buze, Mai mult, bruneta a spus că este mândră de ea, pentru că la vârsta ei este într-o formă fizică așa cum își dorește, fără să fi apelat la atât de multe retușuri chirurgicale.

„Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cm facem, că nu e ok.

Citește și:

Și mai și ”eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină”. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!”, a transmis Andreea Tonciu, pe InstaStory.

Mesajul dur a continuat în aceeași notă, iar Andreea Tonciu pare că are o părere de neclinitit cu privire la fetele care aleg să meargă în cabinetul medicului estetician, iar apoi să își editeze pozele de pe social media.

Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce. Lăsați botul ăla. Fiți mai finuțe. Se poartă finețea. (...) Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla.”, a mai spus fosta asistentă TV, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.