Setari Cookie-uri

Cum le răspunde Diana Munteanu celor care îi spun că este prea slabă? Vedeta a fost numită anorexică, în mediul online

Diana Munteanu le-a răspuns tuturor celor care o critică cu privire la greutatea sa. Vedeta are mare grijă de felul în care arată, însă nu poate renunța la un singur desert.

În ultima perioadă, Diana Munteanu a slăbit considerabil, iar fanii au remarcat imediat schimbările fizice. Mulți dintre internauți au criticat-o dur pe blondină și chiar au numit-o "anorexică". Acum, vedeta a decis să le răspundă tuturor celor care i-au adresat comentarii negative și a spus că este în cea mai bună formă a sa.

Mai mult, Diana Munteanu a spus că ține un regim și face mult sport, în special pentru sănătatea ei, apoi pentru a arăta într-o formă de zile mari. Vedeta muncește mult pentru silueta sa, însă nu poate renunța la desertul său preferat, înghețata.

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!”, a spus vedeta, pentru OK!Magazine.

Citește și:

Mai mult, fosta prezentatoare tv spune că mănâncă zilnic înghețată, însă știe cum să compenseze micile capricii, prin sport.

„Ei, nu, la îngheţată nu renunţ! (zâmbeşte) Mănânc şi zilnic dacă am poftă, dar reduc din alte alimente nocive sau fac mai mult sport. Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine şi odată cu vârsta”, a mai declarat Diana Munteanu.

Vedeta a menționat că se simte perfect la cele 54 de kilograme pe care le are. DIana MUnteanu se gândește, întâi de toate, la sănătatea sa, apoi la imagine.

„Mă simt perfect, cum spuneam. Probabil cel mai bine! 54 de kilograme, la înălțimea de 1,71 m, consider că e o greutate optimă. Muncesc şi mă menţin în formă pentru mine, pentru că asta înseamnă în primul rând sănătate. Şi mai apoi pentru imagine…”, a mai adăugat ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.