Setari Cookie-uri

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune alimente ale sezonului. Uite ce poți consuma pentru a-ți menține sănătatea

Carmen Brumă a dezvăluit lista cu cele mai benefice alimente ale sezonului actual, potrivite pentru menținerea sănătății și creșterea imunității.

Carmen Brumă este adepta unui stil de viață sănătos și asta încearcă să le insufle și celor care o urmăresc. Vedeta oferă întotdeauna sfaturi și informații prețioase despre un stil de viață echilibrat, bazat pe sport și o alimentație sănătoasă, în care sunt incluse multe fructe și legume.

Recent, partenera de viață a lui Mircea Badea a postat pe pagina sa de socializare, o listă cu alimentele care se găseasc în acest sezon și care aduc un raport nutrițional important în viața oricărei persoane.

Astfel, primul loc este ocupat de rădăcionoase, iar pe locul doi se află dovleacul, bogat în vitamina B și fier, este un aliment care ajută la controlul poftei de dulce.

„1. Rădăcinoase: sfecla roșie, gulie, țelină, morcov

2. Dovleac: sursa de vitamina B, fier, betacaroten, potasiu, glucide cu absorbție lentă. Ameliorează dispoziția, te ajuta să-ți controlezi pofta de dulce

Citește și:

3. Crucifere: varza, conopida, broccoli (persoanele care au probleme cu tiroida trebuie să aibă grija la cantități)

4. Fructe: pere, struguri, gutui, prune

5. Nuci: ideal de consumat după ce au fost sparte (curățate)”, este lista vedetei, postată pe pagina sa de socializare.

Carmen Brumă știe cum să se mențină în formă la cei 45 de ani pe care îi are. Vedeta a mărturisit că alimentația sănătoasă este baza, în timp ce sportul este opțional.

“Alimentația este baza, mișcarea este facultativă, dar asta nu înseamnă că nu este importantă în procesul de menținere și pentru o stare foarte bună de sănătate.

Important e ce carbohidrați alegem. Dimineața punem mânca un iaurt cu fulgi de ovăz, la prânz facem o ciorbă cu două linguri de smântână și două felii de pâine. Seara mai ușor, mai multe legume.

Citește și:

Eu fac de ani de zile mișcare acasă, nu mă duc la sală. Eu asta propun, mișcarea făcută acasă fără niciun fel de accesorii complicate.”, a declarat Carmen Brumă, la Acces Direct.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.