Setari Cookie-uri

Flavia Mihășan a apelat la medicul estetician pentru a-și tăia pleoapele. Cum se simte acum vedeta?

Flavia Mihășan a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și rezolva imperfecțiunile de la nivelul feței. Vedeta a ales să își taie pleoapele, dorință pe care o avea de mai mult timp.

Flavia Mihășan a ales să își taie pleoapele, asta pentru a scăpa de imperfecțiunile care îi dădeau bătăi de cap. Vedeta și-a făcut curaj și a apelat la medicul estetician, care i-a făcut o intervenție numită blefaroplastie, cu o durată de câteva minute.

Fosta asistentă de la Neața cu Răzvan și Dani și-a dorit de mult timp să facă această procedură, însă copiii au reprezentat întotdeauna o prioritate. Acum, Flavia și-a găsit timpul necesar și s-a lăsat pe mâna medicilor, în care are mare încredere.

„Este o procedură foarte simplă, de blefaroplastie. Eu sunt foarte relaxată cu chestiile astea, pentru că am încredere în medici. Mi-am făcut-o pentru că mi-o doream de mult timp și nu am avut timp până acum să fac chestia asta.

Citește și:

E evident, prioritari sunt copiii, așa va fi toată viața. Dacă tu ești bine, și copiii sunt bine, cam asta e concluzia la care am ajuns eu de când sunt mamă”, a declarat Flavia Mihășan, pentru Spynews.

Intervenția nu a fost una complicată, asta pentru că medicul estetician a tăiat surplusul de țesut de pe pleoapă. Nici recuperarea nu a fost grea, iar Flavia a vorbit despre felul în care se simte acum, la câteva zile de la intervenție.

„A durat 25 de minute operația. Nu e absolut nimic, nu te doare nimic. Nu durează mult nici recuperarea, durează foarte puțin totul, poți să mergi la birou luni, dacă faci intervenția joi sau vineri. E chiar indicat să aplici produse de machiaj”, a mai mărturisit Flavia Mihășan.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.