Setari Cookie-uri

Teo Trandafir, părere sinceră despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Cui i-a luat prezentatoarea tv apărarea?

Teo Trandafir și-a spus părerea cu privire la noua relație a lui Theo Rose.

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus Adio, iar artista a început o nouă relație cu regizorul Anghel Damian. Internauții au fost uimiți de această veste, mai ales că știau că Theo și cu nepotul lui Nea Mărin au o relație frumoasă de 5 ani.

Theo Rose a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu noul ei iubit, iar de la acele imagini a început o adevărată dezbatere pe social media. Theo Rose a primit multe comentarii negative, dar și reproșuri cu privire la infidelitatea sa.

Deși a vorbit de câteva ori despre situația în care se află, artista a continuat să primească cuvinte jignitoare. Acum, Teo Trandafir și-a dat cu părerea despre situația în care se află tânăra artistă și i-a ținut partea lui Theo Rose. Dezamăgită de reacția internauților, prezentatoarea tv nu a ezitat să își spună punctul de vedere.

Citește și:

„Vorba lui Theo Rose, dacă nu ne despărțim noi, cine să se mai despartă. Nu e nici prima, nici ultima. Nu înțeleg ce treabă au internauții la treaba asta”, a mărturisit Teo Trandafir în emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

Theo Rose, reacție la comentariile negative

După aflarea veștii că Theo Rose nu mai este într-o relație cu Alex Leonte și că se iubește cu Anghel Damian, internauții au fost curioși să afle mai multe despre ceea ce se petrecere în viața cântăreței.

Theo Rose a oferit, în acel moment, o părere despre reacțiile celor de pe social media.

„Eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez. Dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa înseamnă că știe el mai bine de ce și că o fi mai bine.

Citește și:

O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Ca să termin într-o notă pozitivă, ca să mai știți ce gândesc și eu, că în rest toată lumea zice ce gândesc, zici că nu s-a mai despărțit lumea. La final toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia”, spunea Theo Rose, pe contul său de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.