Setari Cookie-uri

Iuliana Pepene, la brațul unui nou iubit! Cine este bărbatul care a cucerit-o pe blondină?

Iuliana Pepene iubește din nou și nu se sfiește să arate asta. Recent, ea a fost fotografiată în compania unui bărbat, care face parte din lumea artistică autohtonă.

Iuliana Pepene este una dintre cele mai frumoase și focoase prezentatoare tv autohtone. Vedeta are o viață plină de adrenalină, în spatele camerelor de luat vederi, iar relațiile sale sunt întotdeauna un subiect interesant pentru fanii ei.

Dacă în urmă cu o lună, Iuliana Pepene a fost surprinsă sărutându-se cu Radu Ciucă, colegul lui Cătălin Măruță, iată că acum vedeta a fost surprinsă de către paparazzi Spynews în compania unui bărbat ce face parte din lumea artistică.

Prezentatoarea de știri și Peter Pop trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu ezită să își arate unul altuia dovezi de iubire. Cei doi au fost surprinși la un local de lux din Capitală, acolo unde au vorbit și au zâmbit unul către celălalt.

Potrivit sursei citate mai sus, după ce Iuliana Pepene și Peter Pop au încheiat întâlnirea la restaurantul de fițe, cei doi s-au sărutat pătimaș și s-au îndreptat către mașină. Pasionată de domeniul auto, frumoasa blondină a fost cea care a urcat la volan, în timp ce iubitul ei a urcat pe scanulul din dreapta.

Citește și:

Vedeta păstrează discreția cu privire la relațiile sale amoroase, însă recunoaște că îi place libertatea, iar în momentul actual se simte împlinită cu tot ceea ce face.

„Sunt mereu îndrăgostită de tot ceea ce mă înconjoară. Îmi place libertatea și în momentul de față mă simt împlinită cu ceea ce fac și sunt”, a mărturisit prezentatoarea tv, pentru libertatea.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.