Setari Cookie-uri

Shakira, video emoționant despre povestea de dragoste cu Gerard Pique. Anunțul făcut de artistă

Shakira a postat un video emoționant pe pagina sa de Instagram, mesaj ce are legătură cu dezamăgirea suferită recent, în urma despărțirii de tatăl copiilor ei, fotbalistul Gerard Pique.

Shakira trece printr-o perioadă dificilă, asta după despărțirea ce tatăl copiilor ei, cel cu care s-a iubit timp de 12 ani. Gerard Pique are acum o nouă relație, iar Shakira încearcă să păstreze discreția cu privire la viața sa personală, de dragul fiilor ei.

Shakira a postat recent pe paginile sale de socializare un video emoționant în care un bărbat calcă o inimă în picioare. Mesajul artistei i-a făcut pe internauți să creadă că mesajul este pentru fostul ei partener, cel care a înșelat-o cu o tânără de 23 de ani, pe numele său Clara Chia Marti.

„Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla”, au fost cuvintele artistei, la postarea respectivă.

La scurt timp după această postare, Shakira și-a anunțat fanii de pe social media că pe data de 19 octombrie va lansa o nouă piesă, numită Monotonia.

Citește și:

Shakira își dorește intimitate

Shakira a anunțat că își dorește intimitate în ceea ce privește separarea de Gerard Pique. Într-un comunicat de presă, artista și-a rugat fanii, dar și presa să îi respecta dreptul la viața privată, pentru binele celor doi băieți pe care îi are.

"Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.