Setari Cookie-uri

Ruși au atacat Kievul în această dimineață! O tânără s-a filmat în timp ce a fost lovită de unde de șoc provocată de o explozie

Kievul a fost atacat astăzi de către armata rusă. Explozii s-au auzit în parcuri, pe străzi și în cartierele rezidențiale.

Capitala Ucrainei a fost astăzi atacată, asta după ce Vladimir Putin a catalogat drept "atac terorist" explozia de la podul Kerci. Explozii s-au auzit încă de dimineață în Kiev, iar imaginile postate pe social media arată că proiectilele au avut drept țintă locurile de joacă, cât și intersecții aglomerate ale orașului.

Mai mult, o tânără care mergea spre facultate în această dimineață s-a filmat în timp ce vorbea la telefon, moment în care a fost rănită de unde de șoc provocată de o explozie care a avut loc aproape de ea. În imagini se vede cum tânăra se ridică de pe asfalt și este în stare de șoc.

Primul bilanț în urma atacurilor este de 8 morți și 24 de răniți în stare gravă.

Citește și:

Postul britanic, BBC a transmis în direct momentul în care Kievul a început să fie bombardat în dimineața zilei de luni.

Rusia renunțase la atacul asupta Kievului și s-a concentrat asupra regiunilor din estul țării, în fața apărării ferme a armatei ucrainene, dar și a sprijinului oferit de Occident. Acum, însă. specialiștii se așteaptă ca liderul de la Kremlin să amenințe din nou Ucraina și NATO.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.