Setari Cookie-uri

Andreea Mantea, mărturisiri despre iubire, după ce s-a despărțit de cel cu care a avut o relație de 5 ani. Mai crede în dragoste

Andreea Mantea a făcut câteva mărturisiri despre iubire și despre relațiile care se formează în emisiunea pe care o prezintă. Mai crede sau nu vedeta în dragoste?

Andreea Mantea s-a despărțit în urmă cu câteva luni de bărbatul cu care s-a iubit timp de 5 ani. Vedeta a făcut câteva mărturisiri despre dragoste și despre relații, în emisiunea pre care o moderează la KanalD.

Andreea Mantea se simte împlinită în postura de prezentator tv, mai ales că trăiește la intensitate maximă sentimentele cu care concurenții se confruntă în Casa Iubirii.

„Noi încercăm să arătăm telespectatorilor exact etapele prin care trec tinerii din Casa Iubirii că sunt potriviți și că se plac. E mult mai intens ce îți transmite inima, însă cel mai frumos și mai frumos este să îți transmită amandouă și atunci să vezi ce sentiment!

Sunt fericită și departe de aceste lucruri care sunt extrem de frumoase, îmi plac foarte mult, mă hrănesc cu astea, cu sentimentele oamenilor că pot să am eu parte de asta, însă totodată mă și consum foarte tare că văd că au luat decizia greșită.", a declarat vedeta, pentru wowbiz.ro.

Citește și:

După experiența acumulată, Andreea Mantea își dă seama acolo unde lucrurile scârțâie. Vedeta încearcă să le respecte alegerile fiecărui concurent, chiar dacă știe că unii dintre ei vor suferi în urma acțiunilor pe care le fac în competiție.

"Atunci când balanța atârnă în partea greșită, intervin, nu las așa. Eu zic o dată, de două ori, dar dacă nu mă ascultați… Poate dacă ar asculta, ar fi un semn de întrebare. Sunt un mic clarvăzător pentru multe cupluri, dar nu îi fac să aibă această jenă, există un respect, o jenă.", a mai spus prezentatoarea tv.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.