Setari Cookie-uri

Mihaela Borcea, viața de după divorțul de Cristi Borcea. Acționarul i-a lăsat pe mână toate afacerile familiei

Mihaela Borcea a vorbit despre relația pe care o are cu fostul ei soț, dar și cum se înțeleg în calitate de parteneri de afaceri.

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile din viața sa, dar și despre cei trei copii pe care îi are cu fostul acționar de la Dinamo. Deși sunt majori, copiii Mihaelei Borcea sunt atent supravegheați de către ea și toți au înclinații către lumea afacerilor.

„Copii mari, sunt probleme pe măsură. Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici, nu mai sunt atât de ocupată și cu această problemă, dar chiar și acum când sunt mari, au nevoie de sfaturi, au nevoie, chiar dacă sunt mari, trebuie să îi mai cerți uneori, că așa e bine ca să îi poți aduce pe linia dreaptă și să nu facă greșeli. Să îi învăț să preia din afacerile noastre și să conducă, așa cum o facem și noi, cu mână de fier”, a spus Mihaela Borcea la Xtra Night Show.

Citește și:

La 11 ani de la divorțul de Cristi Borcea, Mihaela îi conduce afacerile și se preocupă de bunul mers al lucrurilor. Mai mult, ea și-a implicat și copiii în afacerea de la malul mării, însă fiica cea mică, Melissa este pasionată de arhitectură și design interior.

„Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri, iar Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dar toți trei au înclinații către afaceri”, a mai spus Mihaela Borcea.

Prima soție a lui Cristi Borcea recunoaște că a avut parte de multe dificultăți de-a lungul vieții, iar cel mai mare impas a fost momentul în care a fost intoxicată cu mercur, atunci când viața i-a fost pusă în pericol. Cu toate acestea, Mihaela Borcea a rămas încrezătoare în forțele proprii și a demonstrat că este o femeie cu adevărat puternică.

Citește și:

„Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani. Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața. Mai mult de atât nu cred că există.

Am trecut peste, iar acum, ultima, e recentă. După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea, imunitatea am avut-o la pământ, m-a lovit un Covid, nu am știut, nu l-am tratat, odată cu asta mi-am rupt și glezna, chiar înainte de a pleca în vacanță”, a mai spus prima soție a fostului acționar de la Dinamo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.