Setari Cookie-uri

Codin Maticiuc a devenit tată de fetiță, pentru a doua oară. Imaginea emoționantă din sala de nașteri

Codin Maticiuc a devenit tată de fetiță pentru a doua oară, iar imaginea postată pe social media este de-a dreptul emoționantă. Ce a declarat fericitul tătic despre mezina sa?

Codin Maticiuc și-a ținut pentru prima dată cea de-a doua fetiță în brațe, ieri, 10 octombrie. Iubita lui, Ana Pandeli a născut prin cezariană cel de-al treilea copil, iar familia s-a întregit frumos.

Codin Maticiuc a fost cel care a postat o fotografie din sala de nașteri, iar imaginea i-a emoționat pe internauți. Afaceristul își ține mezina în brațe, în timp ce iubita lui, frumoasa mămică este în continuare monitorizată, pe patul din sala de operații. Amândoi sunt cu zâmbetul pe buze, emoționați și fericiți că încă o minune a apărut în familia lor.

„Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată. #ilinca #10.10”, a scris Codin Maticiuc, pe paginile sale de socializare.

Citește și:

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au împreună două fetițe, Smarada și micuța nou-născută, iar curajoasa mămică mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl consideră fiul său.

Mesajul postat de Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a postat un mesaj cu privire la venirea pe lume a Ilincăi, cu doar câteva zile înainte ca aceasta să se nască. El este convins că cea mică a venit să facă lumea mai bună și mai frumoasă.

„Nostradamus. Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoaște o persoană care îți va schimba viața? Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi, felul în care te raportezi la viață? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea?

Citește și:

Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: mâine. Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul. M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta. Da, bro, uite, ce să fac, bine pe acasă. Peste trei zile o s-o întâlnesc pe una pentru care te voi ucide fără să stau pe gânduri ca s-o fac fericită. Tu ce faci, bro? Câteva lucruri au fost chiar peste așteptări la Smaranda. Să fiu primul care a văzut-o și mai ales primul care a ținut-o de mână. Când au dus-o în altă cameră în timp ce pe mamă o coseau, m-au lăsat să stau cu ea. Doar noi doi. Și ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu.

Citește și:

Am știut dinainte că o s-o iubesc. Nu am știut însă că voi fi total îndrăgostit de ea. Efectiv îndrăgostit ca de o domnișoară. Sunt mândru când râde la glumele mele, fâstâcit când mă pomenește, topit când mă atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este să mă bage puțin în seamă. Alt lucru este că nu am realizat că-mi poate fi și călcâiul lui Ahile. N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia. Acum știu tot: dragostea ca în povești, pasiunea nestăvilită și tot ce e mai sfânt pe lume vin să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum credeam, ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc”, a scris Codin Maticiuc pe contul de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.