Setari Cookie-uri

De ce ar trebui să cheltuiți mai mulți bani pe lenjerii de pat

Atunci când vă întoarceți dintr-o călătorie obositoare sau aveți un zbor lung, unul dintre lucrurile care vă țin motivați este gândul de a dormi în patul dvs. extrem de confortabil.

O combinație mortală de 1) o saltea bună și 2) lenjerii de pat de calitate superioară face ca patul dvs să fie cel mai confortabil loc din lume. Din păcate, copiii dvs. știu și ei acest lucru - motiv pentru care se pare că întotdeauna îi găsiți pe toți în patul dvs. dimineața.

Scopul acestui articol este de a vă ajuta să înțelegeți de ce merită să cheltuiți puțin mai mult pentru lenjerii de pat de calitate. Experiența mea este că obțineți mai mult pentru banul dvs. dintr-un set de cearceafuri premium de înaltă calitate decât de la un set ieftin.

Adevărul este că ne petrecem aproximativ 1/3 din viață dormind. Este o mulțime de timp - și totuși, majoritatea oamenilor nu se gândesc aproape deloc la aranjamentele lor de dormit.

Merită să faci parte din minoritate în această privință. Puțină educație și câteva investiții inteligente vă pot face să dormiți ca un rege, mai degrabă decât ca un om de rând.

Citește și:

De ce să cheltuiți în plus pe lenjerii de pat?

Este mai ușor să convingi un bărbat să cumpere un costum de 1.200 de lei decât să-i vinzi lenjerii de pat de 500 de lei. Valoarea unui costum este evidentă în construcția sa, în materialul său și, în multe cazuri, pur și simplu în statutul pe care îl transmite. Cearșafurile și cuverturile, mai puțin.

Dar nu cădeți în capcana de a vă ignora lenjeria de pat - mai ales dacă intenționați să vă bucurați de timpul petrecut între așternuturi.

Patul dvs. joacă un rol mai important în viața dvs. decât îi dați credit, și nu doar în ceea ce privește calitatea somnului dvs. Iată trei motive solide pentru a cheltui puțin mai mult decât minimul posibil pe lenjerii de pat:

Citește și:
  • Așternuturi bune înseamnă un somn mai bun. Este imposibil de evitat acest lucru. Dacă ați fost vreodată la un hotel de lux, unde strecurarea în pat este o experiență de lux în sine, știți diferența pe care o pot face lenjeriile de calitate. Acum, imaginați-vă că aceasta este experiența dumneavoastră de noapte, în loc de un lux de călătorie, și aveți o idee despre cât de bine ați putea dormi.

  • Patul dvs. nu este doar pentru dvs. Fie că aveți o soție, un partener de viață sau doar un oaspete ocazional cu care să-l împărțiți, patul dvs. va vedea probabil și altcineva în afară de dvs. la un moment dat. Nu vreți ca experiența ei să fie cearceafuri grosolane și o plapumă șchioapă. Investiți în lenjerii de pat

  • și cuverturi care pot face o impresie bună chiar și într-o vizită surpriză.

    Citește și:
  • Lenjeriile de calitate rezistă mai mult. Vine un moment în care economiile de la început se transformă în cheltuieli pe termen lung. Cele mai ieftine așternuturi de pe piață sunt încă la jumătate din prețul unui set bun sau chiar mai mult, și rezistă mult mai puțin de jumătate din timp. Veți fi norocos dacă veți avea doi sau trei ani înainte ca acestea să fie zdrențăroase, în timp ce un set bine făcut poate rezista mai mult de un deceniu. Problema cu utilizarea unor calități slabe de bumbac este că fibrele individuale sunt mai scurte și sunt mai predispuse să se sfărâmă sau să se lipească în fir, aceasta cauzează grosimea, de asemenea, sunt mai predispuse la pilling.

Asta înseamnă că ar trebui să fugiți și să cumpărați cearceafuri italiene importate de 1000 de lei? Nu neapărat (deși nu este o investiție rea dacă obțineți cu adevărat o calitate bună și dacă aveți atâția bani la dispoziție). Dar ar trebui să abordați cumpărăturile de lenjerii de pat în același mod în care abordați achizițiile de îmbrăcăminte: cu un ochi la valoare, nu la preț.

Citește și:

Așadar, v-ați hotărât să dormiți liniștit, să aveți un dormitor prezentabil și să economisiți niște bani pe termen lung. Minunat - dar ce trebuie să cumpărați de fapt?

Cearceafurile sunt țesătura care petrece cel mai mult timp pe pielea dvs. pe timp de noapte. Acest lucru face ca lenjeria de pat de calitate să fie una dintre cele mai mari priorități. O pereche de cearceafuri proaspăt curățate este bună pentru aproximativ o săptămână sau cel mult două înainte de a trebui să fie schimbate și spălate. Spălarea nu le supune la o uzură prea mare, mai ales dacă le uscați la aer, dar totuși vreți o rotație pentru a prelungi durata de viață și pentru a vă oferi câteva opțiuni de culoare.

Cearșafurile cu elastic nu sunt obligatorii. Sunt comode (pentru a le aplica, oricum - împăturirea lor ordonată este o altă problemă) și rămân mai ușor de băgat sub saltea, dar nu vă sfiiți să cumpărați un set în care niciunul dintre cearceafuri nu este elastic. Ele vor rămâne în continuare la locul lor dacă le înfășurați ferm, iar elasticul este adesea unul dintre primele lucruri care se uzează la un cearșaf.

Citește și:

Fiți dispus să faceți o investiție mare în cearceafuri. Acestea sunt lenjeria de pat la care veți fi cel mai mult expus, așa că o calitate mai slabă vă afectează mai negativ aici decât oriunde altundeva.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.