Setari Cookie-uri

Elly și Cristian Șonea au împlinit 8 ani de relație! Uite cât de mult se iubesc după apariția micuței lor, Iris Sofia

Elly și Cristian Șonea au împlinit 8 ani de relație, 8 ani de când s-au cunoscut pe platourile de filmare de la MPFM. Cei doi au trecut prin nenumărate momente frumoase împreună și au reușit să depășească dificultățile care au apărut pe parcurs. Acum, îndrăgiții concurenți au o relație frumoasă, iar micuța Iris Sofia a venit ca o minune să le întregească familia.

Elly și Cristian Șonea sunt, fără doar și poate, suflete pereche. Cei doi celebrează acum 8 ani de relație, 8 ani de când s-au văzut pe platourile de filmare de la MPFM. Cei doi au început să aibă o relație în competiție, însă aceasta nu a fost lipsită de momente dificile.

În toți acești ani, dragostea celor doi a demonstrat că este una puternică, solidă, care poate învinge orice provocare. Elly și Cristian și-au unit destinele în marea gală de la finalul competiției, acolo unde au și câștigat marele premiu.

Anul acesta, familia lor s-a întregit cu încă un membru, o minune care a venit exact la momentul potrivit. Elly a născut-o pe Iris Sofia, fetița celor doi, într-o clinică privată din Constanța. Elly a povestit pe contul ei de socializare cum a fost nașterea în apă, dar și primele momente cu fiica ei.

La 8 ani de când au plecat pe același drum, Elly și Cristian se iubesc mai mult ca niciodată, iar mesajul postat pe Instagram i-a emoționat pe fanii celor doi.

Sunt 8 ani de relație, cei mai frumoși din viața mea, datorită ție , dar și datorită mie pentru că am avut curajul de a încălca regulile, de a lupta împotriva tuturor pentru noi, pentru iubire, pentru împlinire și dragoste adevărată!

Cea mai importantă zi din viața mea a fost când ți-am împărtășit dragostea, temătoare, dar plină de speranță în același timp. Ziua în care am înțeles cât de esențial este să faci ceea ce simți, să ai curajul de a fi diferit, de a fi tu!
8 ani în care am râs împreună, am plâns de nenumărate ori, am suferit, am trăit drame, am luat-o de la capăt, am căzut și ne-am ridicat împreună, ne-am jurat iubire o singură dată pentru viața întreagă.

8 ani și o MINUNE !!!
La mulți ani , om frumos!

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.