Setari Cookie-uri

Reacția de milioane a Aneimaria Prodan, după ce Reghecampf a cerut la tribunal ca impresara să nu îi mai poarte numele

Anamaria Prodan a răbufnit după ce Laurențiu Reghecampf a cerut Judecătoriei Buftea ca fosta sa parteneră de viață să nu îi mai poarte numele.

Vestea că Laurențiu Reghecampf a cerut tribunalui ca impresara să nu îi mai poarte numele de familie a înfuriat-o pe Anamaria Prodan. Decizia lui Reghecampf vine după ce cei doi s-au bătut în plină stradă, iar fiecare dintre ei s-a prezentat apoi la sediul poliției pentru a-și face unul altuia plângere penală.

Acum, antrenorul vrea ca mama fiului său, Bebeto, să nu mai aibă același nume de familie ca și el și să revină la numele de Dumitrescu, după fostul ei soț, Tiberiu Dumitrescu.

Anamaria Prodan spune că problema este în acte, însă oricum, Reghecampf ar trebui să fie mândru că aceasta îi poartă numele de familie.

„Nici măcar nu m-a strigat vreodată cineva Reghecampf sau Dumitrescu. Eu sunt Anamaria Prodan, eu așa m-am născut, ei au devenit cunoscuți, normal, ca fiind soții mei. E frumos să fie așa că o familie se ajută. Nu este vorba de nume, nu are nimeni cum să ia numele. Problema este de acte!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Citește și:

Dacă tribunalul va hotărî ca impresara să revină la numele de Dumitrescu, ea va avea același nume ca fiicele ei, Sarah și Rebecca.

„E foarte greu în America să schimbi social security, să schimbi toate actele, tu să ai un nume, copiii alt nume. Astea sunt prostii de-ale lui Reghecampf, mă rog! Nu mai contează, el ar trebui să fie mândru că-i port numele.“, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa de mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.